Natalia Oreiro a optat pentru o schimbare de look radicală: “Și într-o zi îți coafezi părul ca Tina Turner”

Publicat pe 16.12.2022 la 15:45 Actualizat pe 16.12.2022 la 16:10

Natalia Oreiro a optat pentru o schimbare de look radicală. Vedeta din "Înger Sălbatic" spune că seamănă cu celebra Tina Turner.

Natalia Oreiro poartă părul coafat pe o parte și ruj roșu

Natalia Oreiro a optat pentru o schimbare de look radicală

Profimedia Images

Celebra vedetă și-a uimit fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. La 45 de ani reușește să se reinventeze cu fiecare ocazie, iar aceasta din urmă nu i-a lăsat să-i scape. Se pare că totul are legătură cu noul proiect profesional al faimoasei Natalia Oreiro ce va apărea în 2023.

Natalia Oreiro a optat pentru o schimbare de look radicală

Protagonista din “Înger sălbatic” continuă cu proiectele profesionale și nu se oprește nici de această dată să-și uimească fanii din lumea întreagă. După finalizarea unui proiect televizat, acolo unde s-a implicat în calitate de jurat, acum a venit momentul ca Natalia Oreiro să revină sub lumina reflectoarelor în pelicula “Casi muerta”. Este o comedie bazată pe întâmplările din “Bypass”, acolo unde au jucat deja Diego Velasquez, Ariel Staltari și Alberto Ajaka.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Împinsă de la spate de o nouă provocare, Natalia Oreiro a ținută să apară cu o schimbare radicală de look pe contul personal de Instagram. Are peste 1 milion de fani pe pagina sa și peste 400 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Vedeta din Uruguay joacă și în seria “Santa Evita”, iar de data aceasta a ținut să își lase aceeași culoare a părului, dar să opteze pentru o coafură mai rebelă.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, Natalia Oreiro a primit deja mai multe comentarii și aprecieri din partea fanilor din toată lumea. Chiar și celebritățile au ținut să își arate surprinderea față de postarea sa. În afară proiectului “Casi muerta”, mai există alte două filme ce o vor aduce în fața fanilor, “Asfixiados” și “Bajo tus pies”. Cunoscută pentru rolul inedit din “Înger Sălbatic”, Natalia Oreiro este căsătorită încă din 2001 cu Ricardo Mollo și este mămică unui băiețel pe nume Merlin Atahualpa Mollo. Are naționalitate argentiniană, rusă, spaniolă și uruguaiană.

Totul despre noua producție “Casi muerta” ce o va aduce în rolul de protagonistă pe Natalia Oreiro

Foarte curând, Natalia Oreiro va apărea din nou în fața telespectatorilor cu filmul “Casi muerta” o producție Fernan Miras, actor de profesie. Filmările au avut loc atât în Buenos Aires cât și în Montevideo.

“Este foarte emoționant și fascinant că am terminat de filmat. Am ajuns la concluzia celei mai importante, dar și complexe părți a peliculei. Acum va fi post producția unde intră să lucreze o altă echipă și magia continuă.”, a declarat producătorul. O adaptare după “Bypass”, comedie ce a fost nominalizată la 15 premii Goya.

Filmul va apărea în cinematografie în 2023 și în America Latină va avea premiera pe HBO Max. Pentru a-și surprinde publicul încă o dată, Natalia Oreiro a îmbrăcat o rochie mulată, verde, ce a reușit să-i scoată în evidență formele de invidiat. Ținuta a fost completată de cizme în aceeași nuanță, dar și de coafura inedită. Natalia Oreiro este cântăreață, actriță, model și prezentatoare, iar de-a lungul timpului a rămas în atenția publicului datorită muncii sale.

Pe plan personal a încercat întotdeauna să păstreze un con de umbră și fotografiile postate cu fiul său în mediul online au fost mereu foarte rare.

În articolul

Natalia Oreiro a optat pentru o schimbare de look radicală: “Și într-o zi îți coafezi părul ca Tina Turner”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x