Natalia Oreiro a postat mai multe fotografii rare cu fiul său. Merlín Atahualpa a împlinit 11 ani și mama sa celebră a ținut să-i lase un mesaj emoționant

Publicat pe 19.11.2023 la 15:00 Actualizat pe 19.11.2023 la 13:33

Natalia Oreiro a postat mai multe fotografii rare cu fiul său. Merlín Atahualpa a împlinit 11 ani și mama sa celebră a ținut să-i lase un mesaj emoționant în mediul online.

Natalia Oreiro poartă părul coafat pe o parte și ruj roșu

Natalia Oreiro a postat mai multe fotografii rare cu fiul său

Getty Images

Natalia Oreiro și-a obișnuit fanii cu fotografii rare alături de familie, în special cele unde apare fiul său, Merlín Atahualpa Mollo. Cu toate acestea, ocaziile speciale nu sunt de ratat, așa cum arată chiar vedeta din “Înger sălbatic”.

Natalia Oreiro a postat mai multe fotografii rare cu fiul său

Actrița și cântăreața din Uruguay a sărbătorit ziua de naștere a fiului pe care îl are cu Ricardo Mollo. Merlín Atahualpa a împlinit 11 ani, iar mama sa celebră a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online câteva momente inedite din viața sa. Într-o zi ca cea de astăzi, acum 11 ani se năștea Merlín Atahualpa și Natalia Oreiro devenea pentru prima oară mamă. Vedeta și-a îndeplinit atunci cel mai mare vis alături de soțul său, Ricardo Mollo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă familia sa ține la viața privată, artista este activă în mediul online și în rarele momente postează fotografii și filmulețe realizate alături de cei dragi.

“Zbor fericit Ata, 11”, a scris Natalia Oreiro în dreptul unui videoclip emoționant. Prima fotografie îl înfățișează pe tânăr pe vremea când acesta era doar un bebeluș. Ulterior se pot vedea clipele în care acesta s-a dezvoltat și a crescut. La scurtă vreme, fanii nu au putut trece cu vederea asemănarea dintre tânăr, mama sa celebră dar și bunica sa, Mabel. La fel ca și cu ceilalți oameni dragi din viața sa, Natalia Oreiro nu ține să arate prea multe imagini cu mama sa, însă doar câteva dintre acestea sunt permise publicului.

Citește și: Natalia Oreiro a apelat la o schimbare radicală de look. Apariția sa dezinhibată, cu un decolteu “abisal”, a uimit fanii

În ceea ce o privește pe Natalia Oreiro, aceasta a rămas aceeași de-a lungul timpului. Fotografiile postate pe internet demonstrează acest lucru. Vedeta a rămas aceeași persoană excentrică ce nu lasă niciun moment să treacă fără a ieși în evidență, atât prin vestimentație cât și prin prezența scenică. De altfel, coafurile pe care le încearcă sunt la fel de apreciate.

Natalia Oreiro și-a etalat noul look în mediul online

Vedeta din “Înger sălbatic” apelează întotdeauna la coafuri care să-i scoată în evidență stilul nonconformist. De data aceasta a lăsat la vedere stilul său complet diferit de ceea ce am văzut până acum. Printre cei care i-au apreciat îndrăzneala s-au numărat Lizy Tagliani, Connie Ansaldi, Julieta Nair Calvo, Paola Krum, Celeste Cid, Eleonora Wexler, Viviana Saccone, printre alții.

Citește și: Natalia Oreiro, într-o rochie strălucitoare pe rețelele sociale. Cizmele “de aur” au fost atracția principală

Ulterior a declarat că ține să petreacă o perioadă de odihnă, dat fiind faptul că anul 2022 a fost unul plin de proiecte profesionale. A participat în cadrul unui show de televizune și a continuat să interpreteze piese pe care fanii le-au adorat din prima clipă. Natalia Oreiro o interpretează pe Eva Perón în Santa Evita, “cea mai importantă femeie din istoria Argentinei”.

După 10 ani de așteptare, visul său a devenit realitate. Printre îndoielile care au însoțit-o și respectul pentru personajul celebru, Natalia Oreiro nu s-a simțit pregătită pentru a-și asuma o astfel de responsabilitate, așa cum ea însăși a declarat.

“Nu toate actrițele pot interpreta toate personajele. Și eu în acel moment nu am avut curajul să o fac.”, a recunoscut Natalia Oreiro, arată infobae.com.

În articolul

Natalia Oreiro a postat mai multe fotografii rare cu fiul său. Merlín Atahualpa a împlinit 11 ani și mama sa celebră a ținut să-i lase un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x