Natalia Oreiro, apariție care taie răsuflarea. Cum arată cizmele de un roșu sângeriu pe care nu oricine ar îndrăzni sa le poarte

Publicat pe 16.08.2022 la 18:18 Actualizat pe 16.08.2022 la 18:34

Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din toate timpurile, care a cucerit lumea cinematografiei încă de la o vârstă fragedă. Acum, ajunsă la vârsta de 45 de ani pare să fie tot aceeași Natty pe care fanii au cunoscut-o la începutul anilor 2000. Aparițiile sale sunt de-a dreptul spectaculoase.

Natalia Oreiro

Getty

Fără doar și poate Natalia Oreiro știe cum să-și țină publicul în priză. Este una dintre cele mai spectaculoase vedete din lumea filmului și o figură greu de trecut cu vederea. Ea s-a impus ca un actor perfecționistă și o femeie la care puțini reușesc să ajungă.

Timpul s-a scurs, însă ea pare să fi rămas la fel de tânără! Strălucește ca altădată chiar dacă viața sa arată acum altfel. Este mamă, soție și o femeie în toată firea, care știe foarte clar unde țintește și se duce “rachetă” spre scopul său, cel puțin asta transmite!

Natalia Oreiro impresionează audiența cu aparițiile sale demne de fotomodel

Nu doar actoria este specialitatea sa, ci și moda. Fanii au putut observa că în ultimul an Natalia Oreiro s-a făcut remarcată în lumea fashionului fiind tot mai prezentă în ședințele foto profesionale ale marilor branduri cărora le îmbracă ținutele.

Nici de această dată nu a fost diferit! Natalia Oreiro a îmbrăcat o ținută splendidă, dar cizmele din picioare au fost piesa de rezistență!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Natalia Oreiro impresionează cu o apariție demnă de covorul roșu. Cum arată rochia sclipitoare și ce accesoriu din puf a atras atenția

Artista în vârstă de 45 de ani se laudă cu o formă fizică de invidiat. Și pentru că vrea să arate tuturor cât de mult se mândrește cu fizicul său, Natalia Oreiro nu ezită să-și etaleze formele voluptoase pe rețelele de socializare.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias este o cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel uruguayan de origine galiciană, care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina.

Citește și: Natalia Oreiro strălucește cu noul look. Actrița este blondă și adoră buclele

Ea s-a făcut cunoscută odată cu apariția în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor și mai apoi a fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas”.

În articolul

Natalia Oreiro, apariție care taie răsuflarea. Cum arată cizmele de un roșu sângeriu pe care nu oricine ar îndrăzni sa le poarte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x