Natalia Oreiro, dans fără inhibiții în plină stradă. Actrița poartă o rochie înflorată ce îi scoate silueta în evidență

Publicat pe 24.04.2022 la 22:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 17:39

Deși are 44 de ani, Natalia Oreiro continuă să se poarte ca o adolescentă. S-a îmbrăcat într-o rochie înflorată și a ieșit în plină stradă să danseze fără inhibiții.

Natalia Oreiro poartă o rochie albastră cu paiete

Natalia Oreiro pe scenă în anul 2019

Profimedia Images

Natalia Oreiro, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele a apărut pe rețelele de socializare într-o rochie înflorată. Vedeta dansează în mijlocul străzii și se poartă ca o adolescentă în ciuda faptului că are 44 de ani.

Pentru a-și impresiona fanii, Natalia Oreiro încearcă întotdeauna să se reinventeze și reușește în cele mai surprinzătoare moduri. De aceasta dată, vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, plină de flori și a optat pentru teneși.

Internauții au apreciat imediat intenția vedetei și i-au lăsat acesteia nenumărate mesaje și semne de apreciere.

Natalia Oreiro, dans fără inhibiții în plină stradă

În cea mai nouă postare de pe contul personal de Instagram, Natalia Oreiro s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, de vară, cu tematică florală. Deși are 44 de ani, aceasta reușește să se îmbrace întotdeauna ca o adolescentă și își scoate în evidență calitățile de invidiat.

“Como la flor”, a scris aceasta în dreptul postării.

“Vara pe care toți o așteptăm”, “Frumusețe”, “Divină”, “Culorile verii”, “Ce loc minunat”, „Îmi aduc aminte de ziua ta”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 1 mie de comentarii și 80 de mii de aprecieri a primit faimoasa vedetă la postarea cu iz de vară pe care a urcat-o în online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 1 milioni de fani pe contul personal de Instagram, Natalia Oreiro reușește de fiecare dată să se reinventeze, atunci când vine vorba despre aparițiile din online. Cu toate că a fost iubită de toată lumea în telenovela “Înger Sălbatic”, Natalia Oreiro s-a făcut remarcat pentru variate telenovele, dar și melodii pe care a reușit să le lanseze pe piață de-a lungul timpului.

A reușit să construiască un cuplu de milioane alături de Facundo Arana și chiar dacă fanii au sperat până în ultimul moment că cei doi vor forma un cuplu, iată că această dorință a rămas fără răspuns. Facundo Arana și-a construit o familie frumoasă, iar Natalia Oreiro a devenit și ea mămică.

Natalia Oreiro, de-a lungul timpului

Natalia Oreiro este originară din Uruguay și a reușit să se facă iubită de fanii din întreaga lume datorită telenovelei “Înger Sălbatic”. Din 2008, actrița nu a mai jucat în telenovele și s-a concentrat mai mult pe cariera ca și actriță de filme.

Este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2001 și au împreună un copil, Merlin Atahualpa Mollo. Viața actriței se desfășoară între scene, camere de filmat și premiere, dar de fiecare dată aceasta își face timp și pentru familie și oamenii dragi.

A reușit să-și construiască o carieră impresionantă de-a lungul timpului și în ciuda faptului că are 44 de ani, Natalia Oreiro continuă să rămână un fenomen mondial. Natalia Oreiro și-a început cariera ca o adolescentă ambițioasă care și-a dorit întotdeauna să ajungă un nume cunoscut de toată lumea.

Natalia Oreiro a fost desemnată de revista Esquire ca fiind “Cea mai sexy femeie în viață” și nu este de mirare având în vedere că vedeta reușește în continuare să aibă o siluetă de invidiat, dar și un stil aparte.

În articolul

Natalia Oreiro, dans fără inhibiții în plină stradă. Actrița poartă o rochie înflorată ce îi scoate silueta în evidență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x