Natalia Oreiro, fotografie de colecție din adolescență. Cum arăta vedeta când avea vârsta de 15 ani

Publicat pe 04.08.2021 la 18:20 Actualizat pe 04.08.2021 la 18:35

Natalia Oreiro, cunoscută drept o cântăreața și actrița internațională desăvârșită, și-a surprins fanii cu o postare la care puțini se așteptau. Vedeta din străinătate a publicat o fotografie de când era o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Natalia Oreiro

Profimedia

Făcea furori în 2021 cu rolul din telenovela "Înger sălbatic", iar în prezent a rămas întipărită în mintea oamenilor drept un artist și un actor complet.

Natalia Oreiro, și-a început cariera în telenovele încă de când era tânără, iar acum impresionează cu aparițiile sale excentrice. Cunoscuta cântăreață și actriță arată la 15 ani de-a dreptul fenomenal.

Aceasta a adăugat în descrierea fotografiei și povestea pozei. Se pare că Natalia Oreiro nu s-a mai ocupat sârguincios de studii în adolescență și asta pentru că muncea foarte mult. Acum, Natalia a vrut să transmită un mesaj adolescentei care a fost odată:

"Aici sunt eu, când aveam 15 ani. Deja la acel moment lucram foarte mult și îmi neglijam studiile. Astăzi, mulți ani mai târziu, aș alege să îmi spun să nu fug, să nu ard etapele adolescenței mele, căci voi avea timp să cresc. Mi-aș spune să caut mai mult sprijin în adulții din familia mea, care vor fi capabili să mă ajute și să îmi dea sfaturile potrivite", a scris aceasta.

"Ca ambasador pentru @unicefuruguay, mă alătur campaniei 'Teens, #NoEstánPerdidos' și vreau să vă invit să vă alăturați și voi. Care ar fi sfatul tău pentru tine ca adolescent?".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Natalia Oreiro, cariera de succes în lumea muzicii

Și-a urmat cariera muzicală cu albumul Tu Veneno și prezentări în Gala de la Hispanidad, Gala de Murcia (ambele în Spania) și Festivalul de la Calle 8 din Miami. Cea mai importantă apariție a sa a fost în prestigioasa emisiune de televiziune latină Sábado Gigante Internacional, găzduită de Don Francisco. Realizarea majoră a Nataliei în acest moment a fost interpretarea ei muzicală în Chile la Festivalul Viña del Mar 2000, pentru care a fost încoronată Regina acelui eveniment, potrivit wikipedia.

Albumul a obținut o nominalizare la Grammy latin pentru cel mai bun album vocal feminin, dar a pierdut în fața lui Mi Reflejo, a Christinei Aguilera.

Din 2008 Oreiro a lucrat la spectacole și evenimente de conștientizare socială pentru organizații precum Greenpeace și UNICEF, acesta din urmă a desemnat-o ambasador pentru Argentina și Uruguay în septembrie 2011. Ea a fost inclusă în lista „Cea mai sexy femeie în viață” a revistei Esquire.

În articolul

Natalia Oreiro, fotografie de colecție din adolescență. Cum arăta vedeta când avea vârsta de 15 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x