Natalia Oreiro, îmbrăcată ca o adolescentă. Vedeta are 44 de ani, dar arată ca în tinerețe

Publicat pe 30.11.2021 la 19:45 Actualizat pe 30.11.2021 la 20:14

Natalia Oreiro, una dintre cele mai frumoase artiste din Argentina are 44 de ani dar nu își arată deloc vârsta. Artista s-a îmbrăcat ca o adolescentă și a postat fotografiile în mediul online.

Natalia Oreiro poartă un machiaj natural și are părul lung

Natalia Oreiro în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes

Getty Images

Natalia Oreiro, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, s-a fotografiat recent în haine de adolescentă și a postat fotografiile în mediul online. Deși are 44 de ani, timpul pare că nu a trecut peste ea și ori de câte ori are ocazia poartă aceleași haine pe care putea foarte ușor să le încerce în tinerețe.

Melodiile ei au făcut înconjurul lumii, iar telenovela “Înger Sălbatic” a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Chiar și acum, piesele Nataliei Oreiro ajung la inimile fanilor și pentru a-i bucura, artista a reinterpretat una dintre cele mai ascultate piese ale sale, “Me muero de amor”.

Natalia Oreiro, îmbrăcată ca o adolescentă

În cea mai recentă postare din mediul online, Natalia Oreiro este îmbrăcată în pantaloni galbeni, adidași, un tricou cu dungi și o vestă neagră. Pentru a-și completa ținuta, artista și-a asortat și ochelari de vedere.

Coafura este una simplă, părul fiind lăsat desprins, în bătaia vântului. Machiajul este unul natural, iar zâmbetul nu lipsește de pe chipul vedetei.

“Și ce, dacă ne sărutăm mai mult? Dacă râdem mai tare? Lucrurile devin mai frumoase!”, a scris Natalia Oreiro în dreptul fotografiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpreta a primit mai mult de o mie de comentarii, dar și 76 de mii de aprecieri, semn că astfel de ținute sunt pe placul internauților.

“Ador”, “Cea mai frumoasă”, “De ce nu”, “Chiar mă gândeam la tine”, “Da, clar. Ești frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Deși are 44 de ani, Natalia Oreiro nu se sfiește niciodată să poarte ținute care să o scoată din anonimat și întotdeauna se reinventează. Pentru a-și promova piesa “Me muero de amor”, artista a decis să poartă o rochie aurie cu volănașe, iar în picioare o pereche de cizme aurii care au reușit să atragă privirile tuturor.

Melodia “Me muero de amor”, cântată alături de Juan Ingaramo a reușit să strângă peste 500 de mii de vizualizări în 12 zile.

Natalia Oreiro reinterpretează melodia “Me muero de amor”

Cu ajutorul lui Juan Ingaramo, un cunoscut interpret din Argentina, Natalia Oreiro a reușit să dea un suflu nou melodiei “Me muero de amor”, lasată la începutul anilor 2000.

Piesa spune povestea a doi îndrăgostiți care la final ajung să se reîntâlnească și să se sărute pasional. Momentul din videoclip a lăsat loc de interpretări, iar fanii au căzut de acord că cei doi se potrivesc de minune.

Cu toate acestea, Natalia Oreiro este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2001 și împreună au un copil, Merlin Atahualpa Mollo. Soțul artistei este de asemenea muzician, compozitor și cântăreț argentinian.

În afară de fiul pe care îl are cu Natalia Oreiro, artistul mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, Martina Aldabel și Maria Azul. Înainte de a se căsători cu Natalia Oreiro, acesta a fost însurat cu Erica Garcia, o altă actriță.

Natalia Oreiro va rămâne întotdeauna în amintirea fanilor ca “Muneca Brava” sau “Milagros”, cea care s-a îndrăgostit de “Ivo” acum multă vreme.

În articolul

Natalia Oreiro, îmbrăcată ca o adolescentă. Vedeta are 44 de ani, dar arată ca în tinerețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x