Natalia Oreiro impresionează cu o apariție unică. Ținuta cu elemente abstracte o scoate din obișnuit

Publicat pe 30.06.2022 la 15:56 Actualizat pe 30.06.2022 la 16:37

Natalia Oreiro surprinde cu o apariție incendiară, într-o ținută abstractă. Actrița este deja abonata revistelor și pare că zi de zi este pregătită să facă spectacol în fața aparatului foto. Natalia Oreiro a schimbat macazul de la actorie, la fotografie. Cum arată în ultima apariție.

Natalia Oreiro

Profimedia

După mai bine de 20 de ani de carieră, Natalia Oreiro continuă să surprindă într-un mod plăcut și să adune în jurul său mii de oameni. Nu este un secret pentru nimeni că actrița a reușit pe forțele sale proprii să pună bazele unei cariere impresionante, căreia îi culege roadele.

Ba mai mult, știe să revină an de an cu o abordare fresh în materie de artă și de această dată surprinde cu o apariție de-a dreptul surprinzătoare într-o ținută abstractă. Actrița a fost protagonista unei ședințe foto de excepție.

Natalia Oreiro surprinde într-o rochie cu decupaje originale și un look de-a dreptul spectaculos

Vedeta internațională are 45 de ani, dat timpul pare să fi stat în loc pentru ea. Nu doar fizicul său impecabil, ca al unei femei în floarea vârstei surprinde publicul internațional, cât și atitudinea sa adolescentină.

Vedeta trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și nu se ferește să recunoască public faptul că vrea să fie veșnic tânără și profită de orice moment al vieții sale, lucur care se poate observa în fiecare apariție din cadrul ședințelor foto.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent este o surpriză pentru fanii din toată lumea, care o admiră încă de la începutul carierei. Ei se bucură să vadă noua versiune a Nataliei Oreiro, deschisă și îndrăzneață, care nu se sfiește să-și arate trupul în ținute cu transparență sau cu decupaje care îi dezvăluie silueta.

Citește și: Natalia Oreiro, într-o rochie strălucitoare pe rețelele sociale. Cizmele “de aur” au fost atracția principală

Natalia Oreiro a fost desemnată de revista Esquire ca fiind “Cea mai sexy femeie în viață” și nu este de mirare având în vedere că vedeta reușește în continuare să aibă o siluetă de invidiat, dar și un stil aparte.

Citește și: Natalia Oreiro a postat o fotografie înduioșătoare cu ea când era doar un copil și cu mama sa

Este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2001 și au împreună un copil, Merlin Atahualpa Mollo. Viața actriței se desfășoară între scene, camere de filmat și premiere, dar de fiecare dată aceasta își face timp și pentru familie și oamenii dragi.

În articolul

Natalia Oreiro impresionează cu o apariție unică. Ținuta cu elemente abstracte o scoate din obișnuit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x