Natalia Oreiro, într-o rochie cu despicătură adâncă la spate. După ce s-a făcut blondă, vedeta adoptă un stil din ce în ce mai inedit

Publicat pe 23.07.2021 la 14:04 Actualizat pe 23.07.2021 la 14:22

Natalia Oreiro pare că a devenit o altă persoană! Schimbarea în bine o face mult mai dezinvoltă și plină de șarm. Cum arată într-o rochie răvășitoare, cu despicătură adâncă la spate.

Natalia Oreiro

Getty

Nimeni nu se aștepta la o așa transformare radicală din partea celebrei actrițe. Aceasta arată fenomenal cu noul look și se laudă cu un aspect fizic de invidiat. Blonda postează pe Instagram imagini care mai de care îndrăznețe, iar rochiile decupare pare că sunt preferatele ei.

Cântăreața și actrița Natalia Oreiro se mândrește cu un nou look, care îi schimbă total înfățișarea. Îndrăgita artistă are părul blond și a îmbrăcat o ținută roșie cu pene, care îi lasă la vedere bustul generos.

La 44 de ani, Natalia Oreiro se poate mândri cu un aspect fizic pe care puține femei îl pot întreține. Aceasta știe cum să se pună în evidență și scoate din dotare tot ce are mai bun. Artista a atras atenția ca un magnet cu o postare în care poartă o rochie sclipitoare, compusă din paiete de dimensiuni mari și care le spate se despică adânc.

Vedeta a primit mii de mesaje de apreciere, iar fanii au putut observa rapit cât de bine o prinde culoarea părului și rochia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care este numele întreg al Nataliei Oreiro

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, cunoscută pe numele de scenă Natalia Oriero, s-a născut pe 19 mai în Montevideo, Uruguay, iar cariera de succes și-a început-o în telenovele, iar din 2008 s-a decis să se reprofileze și să joace în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor.

Artista a început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani, iar până la vârsta de 16 ani a apărut în numeroase reclame. Natalia Oreiro o avea ca idol pe Xuxa, iar la vârsta de 14 ani a reușit să devină una dintre dansatoarele ei, fiind aleasă dintre 10 mii de concurenți.

La finalul anilor 90, cântăreața făcea senzație cu aparițiile sale și era una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din România. A jucat numeroase roluri, printre care și cel al lui Milagros din "Înger Sălbatic", care i-a adus succesul în industria fimului.

În articolul

Natalia Oreiro, într-o rochie cu despicătură adâncă la spate. După ce s-a făcut blondă, vedeta adoptă un stil din ce în ce mai inedit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x