Natalia Oreiro, ipostază rară. S-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de sexy

Publicat pe 20.11.2020 la 13:14 Actualizat pe 20.11.2020 la 13:28

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977, este cântăreață, actriță și designer de modă uruguayan. Oreiro și-a început cariera în telenovele încă de când era tânără, iar acum impresionează cu aparițiile sale care taie răsuflarea.

Natalia Oreiro, ipostază rară. S-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de sexy

Profimedia

Din 2008 Oreiro a lucrat la spectacole și evenimente de conștientizare socială pentru organizații precum Greenpeace și UNICEF, acesta din urmă a desemnat-o ambasador pentru Argentina și Uruguay în septembrie 2011. Ea a fost inclusă în lista „Cea mai sexy femeie în viață” a revistei Esquire.

Aparițiile sale din prezent sunt o încântare pentru cei care îi urmăresc activitatea. De curând actrița a postat o fotografie în care își dezvăluie trupul extrem de sexy într-un body care îi pune în evidență atât talia, cât și picioarele incredibil de lungi.

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Cariera muzicală

Și-a urmat cariera muzicală cu albumul Tu Veneno și prezentări în Gala de la Hispanidad, Gala de Murcia (ambele în Spania) și Festivalul de la Calle 8 din Miami. Cea mai importantă apariție a sa a fost în prestigioasa emisiune de televiziune latină Sábado Gigante Internacional, găzduită de Don Francisco. Realizarea majoră a Nataliei în acest moment a fost interpretarea ei muzicală în Chile la Festivalul Viña del Mar 2000, pentru care a fost încoronată Regina acelui eveniment, potrivit wikipedia.

Albumul a obținut o nominalizare la Grammy latin pentru cel mai bun album vocal feminin, dar a pierdut în fața lui Mi Reflejo, a Christinei Aguilera.

Natalia Oreiro, premiată pentru cea mai bună actriță

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

În 2009 a jucat alături de Diego Peretti în Música en espera. Filmul a avut premiera la Buenos Aires în martie 2009 și a vândut 235.000 de bilete. În același an, a vizitat mai multe festivaluri internaționale de film pentru a prezenta filmul Francia în regia lui Adrián Caetano, inclusiv Festivalul de Film de la San Sebastian, printre altele.


În 2010, ea a jucat în filmul Miss Tacuarembó, o comedie muzicală, care a fost coprodusă de Uruguay, Argentina și Spania. Pentru interpretarea sa, a primit premiul Iris pentru cea mai bună actriță.

Oreiro a participat, de asemenea, la coloana sonoră a filmului, interpretând toate melodiile. În același an, ea a prezentat Se dice de mí, un program care urmărea conștinentizarea la scară largă a drepturilor femeilor.

În articolul

Natalia Oreiro, ipostază rară. S-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de sexy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune