Natalia Oreiro lansează o nouă piesă. Protagonista din “Înger Sălbatic” continuă să-și uimească fanii cu ritmuri de dans

Publicat pe 05.05.2023 la 18:18 Actualizat pe 05.05.2023 la 08:58

Natalia Oreiro lansează o nouă piesă. Protagonista din “Înger Sălbatic” continuă să-și uimească fanii cu ritmuri de dans.

Natalia Oreiro poartă părul prins și are o rochie cu decolteu și zâmbește

Natalia Oreiro lansează o nouă piesă

Getty Images

Natalia Oreiro și una dintre artistele din formația Bandana s-au unit pentru a scoate pe piață o nouă melodie pe ritmuri de foc. "Cumbia de los dos" se numește melodia care este prezentată la început pe contul personal de socializare al protagonistei din “Înger Sălbatic” și apoi pe Youtube.

Natalia Oreiro lansează o nouă piesă

Se pare că fanii argentinieni ai faimoasei Natalia Oreiro se pot bucura de ritmuri pe care le-au mai auzit doar în perioada 1990 – 2000. Alături de o fostă integrantă Bandana, cea care a făcut furori în 2001, a reușit să aducă pe piață o nouă melodie. 20 de ani mai târziu, vedeta din “Înger Sălbatic” dansează alături de Ivonne Guzmán, columbianca din formația pop de la începutul mileniului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ivonne este vocea orchestrei La Delio Valdez, una dintre cele mai ascultate formații în prezent. Aceasta s-a alăturat grupului încă din 2015 și a vizitat Uruguay în nenumărate ocazii. Nu a participat însă în ceea ce se numește acum noua eră a formației Bandana din care fac parte doar Lowrdez și Lissa Vera. Astfel că, alături de orchestră și frumoasa Natalia Oreiro, aceasta cântă și dansează pe ritmuri de neoprit. Videoclipul arată o viață de lux și opulență.

Citește și: Natalia Oreiro apare în fața fanilor fără strop de machiaj pe chip. Cum arată actrița din "Înger Sălbatic" atunci când nu intră pe mâinile stiliștilor

Melodia originală este inclusă pe albumul El tiempo y la serenata al formației La Delio Valdez. De data aceasta se observă vocea faimoasei Natalia Oreiro, dar și alte acorduri noi. Aceasta din urmă abordează tot mai multe genuri din America Latină, astfel amintim melodia “Quiero todo” și “I’m dying of love”, alături de Juan Ingaramo sau Soledad Pastorutti și Lali.

Care este mâncarea favorită a îndrăgitei Natalia Oreiro și cine o gătește

Artista a mărturisit de acum ceva vreme că nu mai dorește să consume carne, dar are o mâncare favorită. Natalia Oreiro este una dintre cele mai recunoscute vedete din lumea spectacolului și de-a lungul timpului a demonstrat că merită să-și păstreze locul pe care și l-a câștigat. A reușit să se lanseze în actorie și muzică, dar a fost și prezentatoarea mai multor emisiuni.

Citește și: Natalia Oreiro, într-o rochie strălucitoare pe rețelele sociale. Cizmele “de aur” au fost atracția principală

În viața personală, Natalia Oreiro a decis să renunțe la consumul de carne și a mai făcut un pas în față și a devenit ovolactovegetariană.

“Sunt ovolactovegetariană. Nu mai mănânc carne de acum 26 de ani. Eu creșteam pui și găini și nu voiam să mănânc pui. Mi-e milă de animăluțe și am fost așa cu orice tip de carne în general, n-am putut să consum.”, a declarat acum ceva timp vedeta. Este vorba despre un stil de viață diferit de veganism, asta pentru că exclude carnea și peștele, dar poți consuma lactate, ouă și derivate. Este foarte comun și începe să aibă tot mai mulți adepți.

Cu toate acestea, Natalia Oreiro a mărturisit că fiul său consumă carne, iar în casă există mai multe tipuri de preparate și o varietate de ingrediente.

“Simt că nu-mi face bine dacă consum carne, dar fiului meu da. A încercat și l-a fascinat. În acest sens o să respect tot ceea ce el decide, cum am făcut și eu la momentul meu.”, a mărturisit vedeta.

În articolul

Natalia Oreiro lansează o nouă piesă. Protagonista din “Înger Sălbatic” continuă să-și uimească fanii cu ritmuri de dans

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x