Natalia Oreiro nu se dezice de la aparițiile extravagante. Cum arată rochia verde pe care puține femei au curajul să o poarte

Publicat pe 21.04.2023 la 19:24 Actualizat pe 21.04.2023 la 20:29

Natalia Oreiro nu se dezice de la aparițiile extravagante. Cum arată rochia verde pe care puține femei au curajul să o poarte.

Natalia Oreiro poartă părul coafat pe o parte și ruj roșu

Natalia Oreiro nu se dezice de la aparițiile extravagante

Getty Images

Natalia Oreiro se numără printre cele mai îndrăgite vedete din lume. A primit cetățenie rusă și a devenit mai celebră ca Messi în țara lui Vladimir Putin. Nimeni nu poate nega faptul că fotbalistul este o vedetă de talie mondială. Jucătorul argentinian este urmărit de milioane de fanatici. Cu toate acestea, și actrița este la fel de îndrăgită. A reușit de-a lungul timpului să-și mențină faima.

Natalia Oreiro nu se dezice de la aparițiile extravagante

Are 45 de ani, dar nu ezită să-și arate trupul în toată splendoarea sa. Vedeta a îmbrăcat o rochie verde cu volane, dar și un decolteu adecvat. Pantofii de acceași culoare s-au integrat fără doar și poate în peisaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am visat impetuos, formidabil și radiant. Am vorbit limba tunetului. E o iubire dezbrăcată de nebunie și foc.”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Pentru a-și impresiona fanii, Natalia Oreiro încearcă întotdeauna să se reinventeze. Reușește în cele mai surprinzătoare moduri, mai ales cu ținutele pe care și le alege cu grijă. De aceasta dată, vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, verde și a optat pentru sandale în aceeași nuanță.

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram și până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. A reușit să construiască un cuplu de milioane alături de Facundo Arana și chiar dacă fanii au sperat până în ultimul moment că cei doi se vor iubi în realitate, iată că această dorință a rămas fără răspuns. Facundo Arana și-a construit o familie frumoasă, iar Natalia Oreiro a devenit și ea mămică în cele din urmă.

Natalia Oreiro este originară din Uruguay și a reușit să se facă iubită de fanii din întreaga lume datorită telenovelei “Înger Sălbatic”. Din 2008, actrița nu a mai jucat în telenovele și s-a concentrat mai mult pe cariera ca și actriță de filme.

Totul despre Natalia Oreiro

Este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2001 și au împreună un copil, Merlin Atahualpa Mollo. Viața actriței se desfășoară între scene, camere de filmat și premiere, dar de fiecare dată aceasta își face timp și pentru familie și oamenii dragi.

A reușit să-și construiască o carieră impresionantă de-a lungul timpului și în ciuda faptului că are 44 de ani, Natalia Oreiro continuă să rămână un fenomen mondial. Natalia Oreiro și-a început cariera ca o adolescentă ambițioasă care și-a dorit întotdeauna să ajungă un nume cunoscut de toată lumea.

În articolul

Natalia Oreiro nu se dezice de la aparițiile extravagante. Cum arată rochia verde pe care puține femei au curajul să o poarte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x