Natalia Oreiro poartă un obiect vestimentar nonconformist. Cum a fost fotografiată celebra actriță

Publicat pe 10.01.2022 la 11:47 Actualizat pe 10.01.2022 la 13:01

Natalia Oreiro a îmbrăcat un obiect vestimentar nonconformist și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată actrița.

Natalia Oreiro poartă un costum de gală în cadrul unui concert

Natalia Oreiro în cadrul unui concert în Rusia. 28 martie 2019

Profimedia Images

Natalia Oreiro se numără printre vedetele care nu țin cont de vârstă atunci când încearcă obiecte vestimentare ieșite din comun. Așa putem aprecia noua postare a vedetei, căci Natalia Oreiro a îmbrăcat un sutien atipic, obiect vestimentar pe care puține femei l-ar încerca.

Fanii au reacționat imediat și nu au putut să nu observe faptul că artista s-a întrecut pe ea în ceea ce privește alegerea hainelor. Natalia Oreiro are 44 de ani, dar nicio urmă a trecerii timpului nu s-a așternut pe chipul ei.

Natalia Oreiro poartă un obiect vestimentar nonconformist

Cu o bluză neagră transparentă, ruj pe buze și părul prins, așa apare Natalia Oreiro în cele mai noi fotografii din online. Cu toate acestea, ceea ce i-a surprins pe internauți a fost sutienul nonconformist pe care vedeta a decis să îl poarte pentru această ședință foto.

Natalia Oreiro a încercat un sutien metalic, ca cele pe care le putem vedea doar în filmele vechi, cu cavaleri și armură. Pantalonii sunt unii simpli, fără curea, de o culoare deschisă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Să privești în față, să privești spre față, să privești conștient, privește, să ne privim, să privești înăuntru”, este poezia pe care Natalia Oreiro a lăsat-o mărturie, alături de fotografiile postate pe contul personal de Instagram. Aceasta a primit nu mai puțin de 40 de mii de aprecieri și sute de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere că are 1.2 milioane de fani doar pe Instagram.

Natalia Oreiro are 44 de ani, însă continuă să se îmbrace ca o adolescentă. Obiectele ei vestimentare nu fac decât să uimească audiența, atunci când fotografiile sunt postate în mediul online. S-a îmbrăcat într-un sutien atipic și s-a lăsat fotografiată astfel. Pentru a-și impresiona fanii și a menține o relație strânsă cu aceștia, Natalia Oreiro continuă să se reinventeze și să poarte haine care să o scoată mereu din anonimat.

Natalia Oreiro, o artistă fără vârstă

Natalia Oreiro a început să apară pe micile ecrane încă de când era o copilă. În adolescență, aceasta s-a mutat în Argentina și a început să-și descopere talentul de actriță. A jucat în seria “90-60-90 fotomodele”, dar și în “Ricos y famosos”.

În ceea ce privește cariera muzicală, Natalia Oreiro a scos primul album pe piață imediat după 1998. Între anii 1998 și 1999, artista a jucat în telenovela de succes “Muneca brava”, producție ce i-a adus nenumărate premii importante. Cariera muzicală a continuat în paralel cu actoria, însă în cele din urmă aceasta triumfat.

În 2002, Natalia Oreiro a scos al treilea album de studio, “Turmalina”. După o lungă perioadă, în 2006, artista a început să joace alături de colegul ei de platou, Facundo Arana în telenovela “Sos mi vida”, timp de un an. În 2008, aceasta a jucat în telenovela “Amanda O”, prima producție din Argentina specială concepută pentru a fi urmărită doar pe internet.

În 2015, Natalia Oreiro s-a întors pe platourile de filmare pentru seria “Entre canibales”, alături de Benjamin Vicuna și Joaquin Furriel. Un an mai târziu, actrița a interpretat rolul celebrei cântărețe argentiniene Gilda care a murit într-un teribil accident de mașină în septembrie 1996.

În articolul

Natalia Oreiro poartă un obiect vestimentar nonconformist. Cum a fost fotografiată celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x