Natalia Oreiro revine pe marile ecrane cu o comedie dramatică. Care este povestea producției și când va fi lansată

Publicat pe 06.09.2023 la 18:15 Actualizat pe 06.09.2023 la 18:37

Bazată pe filmul spaniol "Bypass", această producție regizată de Fernán Mirás ajunge pe o cunoscută platformă de streaming, după ce a rulat în cinematografe.

Natalia Oreiro

Profimediaimages.ro

Casi muerta, regizat de Fernán Mirás și avându-i în distribuție pe Natalia Oreiro (Santa Evita) și Diego Velázquez (Las Rojas), a ajuns pe platforma de streaming HBO Max. Povestea este o adaptare a comediei basce Bypass, care a câștigat 15 premii Goya, inclusiv la râvnitele categorii de “Cel mai bun film” și “Cel mai bun scenariu”. Această adaptare promite să păstreze vie esența care a făcut din filmul original un fenomen.

Intriga urmărește povestea lui María (Oreiro) și Javi (Velásquez), doi prieteni inseparabili care s-au îndepărtat în ultimul an din cauza circumstanțelor vieții. Cu toate acestea, un episod cardiac dramatic le schimbă cursul vieții. Când Javi descoperă că Maria mai are o lună de trăit, până în decembrie, își dă seama că timpul se scurge pentru a le reaprinde prietenia.

Decizia lui Javi de a se întoarce la Buenos Aires înseamnă să lase în urmă viața pe care și-a construit-o în Montevideo. Întoarcerea sa marchează o reîntâlnire cu María și cu alți vechi prieteni din tinerețe, Paula și Lucas, într-o situație nefericită. Între protagoniști au existat întotdeauna sentimente romantice, dar acum Javi are o prietenă, Julieta, și crede că relația sa cu María este de domeniul trecutului, potrivit infobae.com.

O călătorie de descoperire

Maria se confruntă cu realitatea că mai are doar treizeci de zile de trăit. În acest moment critic, ea îi cere lui Javi să o însoțească în ultimele ei zile frenetice. Javi acceptă, dar se trezește prins între dragostea sa din trecut pentru Maria și logodna sa actuală cu Juliet. Cei doi se îmbarcă într-o încrengătură de minciuni și încurcături, încercând să navigheze pe apele complexe ale prieteniei și iubirii.

Astfel, această femeie aflată în fața morții pornește într-o călătorie sălbatică spre sfârșitul vieții sale, punând la îndoială ce contează cu adevărat și care sunt problemele nerezolvate din existența sa. Javi și prietenii săi o însoțesc în această odisee, în timp ce îndoielile lui Javi renasc. Distribuția acestui film este completată de Ariel Staltari (Un gallo para esculapio), Alberto Ajaka (Maradona: Sueño bendito) și de participarea specială a Violetei Urtizberea. "Realizarea Casi muerta a fost o experiență complet plăcută și distractivă. A fost extraordinar să poți reuni o distribuție atât de bună și să ai o echipă tehnică extraordinară, cu care poți lucra și învăța", a comentat regizorul Fernán Mirás, (care este și actor), în timpul unei conferințe de prezentare a filmului.

Natalia Oreiro, actrița care a cucerit țări îndepărtate

Născută în 1977 în Montevideo, Uruguay, actrița și cântăreața și-a câștigat faima internațională pentru rolurile sale în telenovele și filme de televiziune din America Latină și Europa. Telenovela Muñeca brava, în special, a marcat o piatră de hotar în relația lui Oreiro, inclusiv cu publicul rus, ceea ce a transformat-o într-o figură emblematică în cultura populară rusă. Muzica ei a fost, de asemenea, bine primită în Rusia, contribuind la statutul ei de celebritate în această țară. Oreiro este o figură iconică în cultura populară și un ambasador al muzicii și filmului latino-american.

În articolul

Natalia Oreiro revine pe marile ecrane cu o comedie dramatică. Care este povestea producției și când va fi lansată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x