Natalia Oreiro, schimbare totală de look. Cum arată blondă și îmbrăcată într-o ținută cu decolteu amplu

Publicat pe 06.07.2021 la 18:34 Actualizat pe 01.04.2022 la 14:53

Natalia Oreiro a apelat la o schimbare de look radicală. Cântăreața s-a făcut blondă și impresionează într-o ținută cu un decolteu adânc. Cum arată în prezent.

Natalia Oreiro

Getty

Cântăreața și actrița Natalia Oreiro se mândrește cu un nou look, care îi schimbă total înfățișarea. Îndrăgita artistă are părul blond și a îmbrăcat o ținută roșie cu pene, care îi lasă la vedere bustul generos.

Nimeni nu se aștepta la o așa transformare radicală din partea celebrei actrițe. Aceasta arată fenomenal cu noul look și se laudă cu un aspect fizic de invidiat.

Citește și: Natalia Oreiro s-a fotografiat nud în timpul alăptării. Imagini surprinzătoare din intimitatea actriței

Look-ul impecabil a fost completat de un ruj roșu aprins și un machiaj discret al ochilor. Postarea a strâns mai bine de 180.000 de aprecieri, iar artista se poate mândri cu o comunitate de fani care o apreciază extrem de mult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Natalia Marisa Oreiro pe culmile succesului în telenovele și muzică

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, cunoscută pe numele de scenă Natalia Oriero, s-a născut pe 19 mai în Montevideo, Uruguay, iar cariera de succes și-a început-o în telenovele, iar din 2008 s-a decis să se reprofileze și să joace în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor.

Artista a început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani, iar până la vârsta de 16 ani a apărut în numeroase reclame. Natalia Oreiro o avea ca idol pe Xuxa, iar la vârsta de 14 ani a reușit să devină una dintre dansatoarele ei, fiind aleasă dintre 10 mii de concurenți.

La finalul anilor 90, cântăreața făcea senzație cu aparițiile sale și era una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din România. A jucat numeroase roluri, printre care și cel al lui Milagros din "Înger Sălbatic", care i-a adus succesul în industria fimului.

În articolul

Natalia Oreiro, schimbare totală de look. Cum arată blondă și îmbrăcată într-o ținută cu decolteu amplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x