Natalia Oreiro și fiul, într-o imagine rară. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat pe 25.09.2023 la 10:00 Actualizat pe 25.09.2023 la 10:07

Natalia Oreiro și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine rară în care apare alături de fiul ei. Vedeta i-a lăsat băiatului un mesaj cu totul special.

Natalia Oreiro poartă părul prins, are ruj roșu și o rochie cu bretea pe partea dreaptă

Natalia Oreiro în timpul unui concert din cadrul Unforgettable Tour

Profimedia Images

Nu mai este nevoie de nicio prezentare atunci când vine vorba de Natalia Oreiro, actrița care a făcut furori în telenovela “Înger Sălbatic”. De-a lungul timpului, actrița s-a transformat din “Milagros” într-o femeie în toată firea.

Natalia Oreiro este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2002 și au împreună un băiat de 12 ani pe nume Merlín Atahualpa Mollo. Chiar dacă frumoasa vedetă este foarte activă pe conturile de socializare, aceasta evită să-l expună pe fiul său în lumea mondenă.

Cu toate acestea, Natalia Oreiro a postat recent o serie de fotografii de-a dreptul emoționante în care apare alături de micuț. Atât pozele cât și mesajul lăsat de vedetă au impresionat fanii de pretutindeni.

Natalia Oreiro și fiul – imagine rară

Natalia Oreiro a reușit să-și înduioșeze fanii cu mesajul lăsat pe rețelele de socializare pentru fiul său, Merlin.

“Mama te iubește mereu. Chiar dacă uneori nu sunt cea mai bună mamă. Chiar dacă uneori sunt obosită. Chiar dacă am greșit foarte mult și mă înveți mult mai multe lucruri decât te învăț eu pe tine. Sunt mama pe care ai ales-o cu toate temerile și greșelile mele. Mă bucur în fiecare zi de zâmbetul tău și de calmul pe care îl ai, chiar dacă nu sunt deloc o mamă perfectă.”, a scris Natalia Oreiro în dreptul pozelor.

Printre primele persoane care i-au lăsat mesaje de felicitare frumoasei actrițe, s-a numărat și colegul ei de platou, Facundo Arana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Zi fericită, iubită Naty.”, a scris Facundo Arana.

Chiar dacă au fost colegi de platou acum mai bine de 20 de ani, Facundo Arana și Natalia Oreiro au rămas prieteni buni și s-au susținut întotdeauna reciproc.

Natalia Oreiro și-a înduioșat fanii

Natalia Oreiro are 1.1 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde, de cele mai multe ori, postează fotografii realizate de profesioniști. În ciuda faptului că își menține o viață personală privată, departe de ochii curioșilor, există momente în care vedetă le arată fanilor mici bucăți din ceea ce înseamnă dragostea de mamă pentru ea.

Așa s-a întâmplat și cu cea mai nouă postare, dat fiind faptul că pozele arată conexiunea puternică pe care mama și fiul o au. Fanii nu au întârziat să-i aprecieze fiecare cuvânt scris, astfel că aceștia au văzut o altă latură a frumoasei vedete.

Două dintre fotografiile în care Natalia Oreiro apare alături de Merlin, sunt realizate în fața unui perete și sunt alb-negru, iar în cea de-a treia postare, actrița le arată urmăritorilor o mașină de scris și câteva cuvinte lăsate acolo pentru Merlin.

“O zi fericită vă doresc. Frumoase fotografii”, “Ata cel frumos și tu frumoasă”, “Cât de minunat e totul. Zile fericite vă doresc”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Chiar dacă este mămică și își dedică timpul creșterii copilului, Natalia Oreiro nu uită că este și femeie și artistă, astfel că reușește de fiecare dată să aibă o siluetă de invidiat și o apariție spectaculoasă. Cât despre hainele pe care le poartă, aceasta alege întotdeauna ținute care să o scoată din anonimat.

În articolul

Natalia Oreiro și fiul, într-o imagine rară. Cum au fost surprinși cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x