Natalia Oreiro surprinde cu o ținută elegantă. Cum arată accesoriul care a furat privirile tuturor

Publicat pe 24.03.2023 la 15:43 Actualizat pe 24.03.2023 la 16:07

Natalia Oreiro surprinde cu o ținută elegantă. Cum arată accesoriul care a furat privirile tuturor și care puține femei ar avea curajul să îl poarte.

Natalia Oreiro poartă o rochie fără mâneci, părul scurt și zâmbește

Natalia Oreiro surprinde cu o ținută elegantă

Profimedia Images

Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Uruguay. Cunoscută pentru rolul celebrul din “Înger Sălbatic”, a continuat să-ș demonstreze talentul în varii producții difuzate pe micile ecrane, a participat în cadrul mai multor emisiuni și s-a dedicat muzicii, o altă pasiune de-a sa. În luna mai împlinește 46 de ani, însă timpul pare că a stat în loc pentru ea.

Natalia Oreiro surprinde cu o ținută elegantă

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de când a interpretat rolul celebru, fanii din toată lumea așteaptă de fiecare dată vești din partea actorilor care au participat la acea vreme în cadrul “Înger Sălbatic”. Printre aceștia se numără și Natalia Oreiro, vedeta care nu mai are nevoie de nicio introducere. Cu toate că timpul a trecut, ea a rămas neschimbată și a reușit să aducă pe zi ce trece noi ipostaze în care să poate fi urmărită, atât în mediul online cât și pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă fotografie publicată pe pagina personală de Instagram, Natalia Oreiro apare îmbrăcată elegant, purtând un accesoriu mai puțin obișnuit. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate din partea internauților, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 1 milion de prieteni virtuali.

A jucat rolul lui Milagros, o fată sărmană care ajunge să lucreze ca menajeră în casa familiei DiCarlo. Se îndrăgostește de stăpânul casei și de acolo povestea lor de dragoste ajunge să aibă o întorsătură neașteptată. Natalia Oreiro s-a născut în 1977 în Uruguay și de mică a visat să devină actriță. Debutul l-a avut la vârsta de 12 ani, atunci când a apărut în diferite reclame TV. Cu toate acestea, rolul din “Înger Sălbatic” i-a adus faima internațională. Cu toate că de-a lungul timpului s-a implicat în cu totul alte proiecte, rolul celebru a rămas întotdeauna în amintirea fanilor.

Natalia Oreiro, nominalizată pentru câștigarea unui Disc de Platină cu rolul din Santa Evita

Este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2001 și este mămica lui Merlin din 2012. În cele mai multe dintre fotografii, fanii o apreciază pentru eleganță și frumusețe. Natalia Oreiro este nominalizată pentru Cea mai bună interpretare feminină într-o miniserie. Premiile vor avea loc în cadrul Palacio Municipal Ifema de Madrid. Sunt încadrate 161 de producții din 21 de țări.

Alături de Natalia Oeriro mai este nominalizată și actrița de origine mexicană Paulina Gaitán pentru ‘Belascoarán'. Nu este singura actriță din Uruguay nominalizată în cadrul premiilor. Co-producția din Bolivia și Uruguay “Utama” a obținut de asemenea mai multe nominalizări, printre aceste și Cea mai bună direcție fotografică pentru Barbara Alvarez.

Cu toate că este o actriță cunoscută în lumea întreagă. Natalia Oreiro nu ține să-și arate membrii familiei în mediul online. Postează fotografii rare cu fiul său, iar cea mai recentă dintre acestea a venit cu ocazia zilei de naștere a tânărului. Vedeta a lansat recent o piesă, Cumbia de los dos, fiind promovată de asemenea pe contul său de socializare. Fanii au apreciat imediat ideea.

În articolul

Natalia Oreiro surprinde cu o ținută elegantă. Cum arată accesoriul care a furat privirile tuturor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: „Am avut nevoie de o schimbare!”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x