Natalia Oreiro surprinde într-un costum roșu, mulat. Vedeta din “Înger Sălbatic” demonstrează că timpul a rămas în loc pentru ea

Publicat pe 06.10.2022 la 14:49 Actualizat pe 06.10.2022 la 15:23

Natalia Oreiro surprinde într-un costum roșu, mulat. Vedeta din “Înger Sălbatic” demonstrează că timpul a rămas în loc pentru ea.

natalia oreiro poartă un ruj roșu și are părul desprins

Natalia Oreiro pe covorul roșu în cadrul Platino Awards 2017

Getty Images

Natalia Oreiro surprinde încă o dată în mediul online. De data aceasta a reușit să captiveze fanii cu un costum incendiar de culoare roșie ce i-a făcut trupul să pară ca tras prin inel. Nu este prima oară când vedeta uruguaiană poartă astfel de ținute, în ciuda trecerii timpului.

Natalia Oreiro surprinde într-un costum roșu, mulat

Natalia Oreiro s-a întors pe micile ecrane, de data aceasta ca prezentatoare a unei emisiuni foarte îndrăgite. Cu fiecare apariție, vedeta din “Înger Sălbatic” reușește să-și surprindă fanii, atât prin ținută cât și cu ajutorul coafurilor pe care puține femei le-ar încerca. Pe contul personal de Instagram, actrița împărtășește cu cei peste 1 milion de fani fiecare proiect în care se implică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta a fost vorba despre un look de-a dreptul extravagant ce a făcut să pară ca o adevărată zeiță. Nu doar că trupul său s-a văzut impecabil într-un costum roșu, mulat, dar felul în care vedeta s-a așezat pe motocicletă i-a uimit pe internauți. Detaliile florale au fost și ele aplaudate, asta pentru că totul a fost confecționat dintr-un material destul de dificil. În cadrul ultimei sale fotografii, vedeta îi îndeamnă pe fani către contul său și scrie “urcă-te pe motocicleta mea”.

Accesoriile nu lipsesc din peisaj, iar multe dintre acestea reușesc imediat să fure orice privire. Nu este prima oară când protagonista din “Înger Sălbatic” apare astfel în fața fanilor. Dacă pe micile ecrane se arată extrem de tandră, în mediul online regăsim o altfel de vedetă. Printre ținutele pe care actrița le-a încercat, s-a numărat și un costum de culoare mov, iar cizmele cu paiete nu au scăpat privitorilor.

„Mor după acest outfit”, “Specială”, “Divină”, au spus fanii pe contul vedetei. Cu peste 300 de fotografii și filmulețe, rămâne una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lumea telenovelelor.

Natalia Oreiro reinterpretează piesa “Me muero de amor”

Natalia Oreiro și-a anunțat fanii că îi va încânta cu o piesă din trecut care a făcut furori la vremea respectivă. Vedeta s-a ținut de cuvânt și “Me muero de amor” a ieșit din nou pe piață, de data aceasta alături de artistul Juan Ingaramo.

“Me muero de amor” a fost compusă de Coti Sorokin și a făcut parte din coloana sonoră a telenovelei “Înger Sălbatic”, una dintre cele mai îndrăgite producții la acea vreme. Alături de Facundo Arana, Natalia Oreiro a format un cuplu de poveste.

Pentru ca piesa să aibă un real succes chiar și peste 20 de ani de la lansarea primei versiuni, vedeta a împrospătat-o cu ritmuri fierbinți de dans și i-a dat un aer cu totul fresh. Cel care a venit cu ideea a fost chiar Juan Ingaramo, cântărețul alături de care Natalia Oreiro apare în videoclipul piesei și care, de asemenea, interpretează câteva dintre versuri. Natalia Oreiro și Juan Ingaramo au vrut ca totul să meargă conform planului așa că au interpretat ei înșiși rolurile principale în videoclip. Imaginile au fost filmate într-un hotel din Buenos Aires. “Din Argentina în Uruguay, la Natalia Oreiro și Juan”, începe piesa. Următoarea scenă îi găsește pe cei doi dansând senzual. Ulterior aceștia apar în timp ce se sărută, iar momentul a fost unul dintre cele mai discutate pe rețelele sociale.

În articolul

Natalia Oreiro surprinde într-un costum roșu, mulat. Vedeta din “Înger Sălbatic” demonstrează că timpul a rămas în loc pentru ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x