Natalia Oreiro, surpriză pentru fani. Ce piesă din trecut reinterpretează artista

Publicat pe 15.09.2023 la 16:12 Actualizat pe 15.09.2023 la 16:01

Natalia Oreiro este celebră pentru rolurile de excepție pe care le-a interpretat, dar și datorită pieselor cu mesaje puternice pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Una dintre melodiile artistei care a reușit să ajungă la inimile milioanelor de fani, a fost “Me muero de amor”. Acum, artista reinterpretează piesa.

Natalia Oreiro poartă breton și este nemachiată

Natalia Oreiro în 12 septembrie 2005

Profimedia Images

Ca multe alte artiste din generația ei, Natalia Oreiro nu mai are nevoie de nicio prezentare. Datorită rolurilor pe care le-a interpretat fără greș, dar și grație melodiile interpretate, vedeta a reușit să se mențină mult timp pe primele locuri în topurile din întreaga lume.

La 23 de ani de la lansarea piesei “Me muero de amor”, Natalia Oreiro reinterpretează melodia cu ajutorul lui Juan Ingaramo, un cunoscut interpret din Argentina. Surpriza a fost anunțată pe contul personal de Instagram al actriței.

Fanii așteaptă cu nerăbdare melodia care i-a făcut să viseze neîncetat, timp de atâția ani.

Natalia Oreiro reinterpretează o melodie din trecut

“Vom lansa o nouă și frumoasă versiune a unei melodii ce ne-a fost alături mai mult de 20 de ani și care promite să facă același lucru în continuare.”, a scris Natalia Oreiro pe contul personal de Instagram.

Mai mult de 37 de mii de oameni i-au apreciat postarea vedetei și peste 700 de internauți au comentat în dreptul fotografiilor.

“Vreau să ascult deja melodia”, “Frumusețe”, “OMG”, “Îmi place”, “Deja așteptăm, Republica Cehă te iubește, Naty”, “Vreau deja să treacă timpul”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Natalia Oreiro are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde este activă și postează întotdeauna fotografii, atât de pe platourile de filmare, sau scenele pe care cântă, dar și din vacanțele pe care le petrece alături de familie.

Deși are 46 de ani, timpul pare că nu a trecut peste ea, iar Natalia Oreiro nu ține cont de acest lucru. Este la fel de frumoasă ca în tinerețe și reușește să se mențină pe primele locuri în topurile muzicale.

Vedeta a devenit cunoscută după telenovela “Înger Sălbatic”, acolo unde a jucat alături de Facundo Arana. Ulterior, vedeta a scos tot mai multe melodii și albume care i-au adus notorietate.

Natalia Oreiro, de-a lungul timpului

Natalia Oreiro este cunoscută ca fiind o familistă convinsă, astfel că este s-a căsătorit cu Ricardo Mollo încă din 2002. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Merlin Atahualpa Mollo.

Deși la începutul carierei sale a jucat în telenovele, Natalia Oreiro a fost distribuită în nenumărate filme importante. S-a implicat, de asemenea, în foarte multe proiecte de binefacere și a reușit să ajungă o figură importantă pentru UNICEF sau GreenPeace.

A fost desemnată “Cea mai sexy femeie în viață” de către revista Esquire și a câștigat și alte premii importante datorită carierei sale. De la vârsta de opt ani, Natalia Oreiro a studiat actoria, în special drama, iar de la vârsta de 12 ani deja apărea în reclame.

În anii adolescenței a jucat în peste 30 de reclame pentru brand-uri importante, astfel că figura ei le-a atras atenția și producătorilor de telenovele. La vârsta de 16 ani s-a mutat în Argentina și de atunci și-a dorit să devină un star internațional.

În 1995 a primit primul rol în telenovela “Dulce Ana”, iar după alte trei producții de succes, vedeta și-a lansat piesa Cambio Dolor care avea să fie tema principală a telenovelei “Înger Sălbatic.”

În articolul

Natalia Oreiro, surpriză pentru fani. Ce piesă din trecut reinterpretează artista

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x