Natalia Ramirez și Lorna Cepeda sărbătoresc 27 de ani de prietenie. Cum arată în prezent actrițele din Betty cea urâtă

Publicat pe 22.09.2023 la 15:15 Actualizat pe 22.09.2023 la 15:57

Natalia Ramiez și Lorna Cepeda au jucat împreună în telenovela Betty cea urâtă. Cele două sărbătoresc în prezent 27 de ani de prietenie cu un mesaj emoționant în mediul online.

actrițe stau una lângă cealaltă și zâmbesc

Natalia Ramirez și Lorna Cepeda sărbătoresc 27 de ani de prietenie

Happy Channel

Betty cea urâtă a fost fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite telenovele. Din distribuția primei părți au făcut parte și Lorna Cepeda alături de Natalia Ramirez. În prezent, cele două aniversează o prietenie de lungă durată.

Natalia Ramirez și Lorna Cepeda sărbătoresc 27 de ani de prietenie

Odată cu trecerea timpului, actorii din telenovelele celebre sunt rugați de către fanii din mediul online să-și readucă la viață anumite replici celebre. Cu toate acestea, Natalia Ramirez și Lorna Cepeda susțin că ele nu mai pot face acest lucru. Au explicat și care este motivul din spatele deciziei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, au sărbătorit recent 27 de ani de prietenie printr-un mesaj publicat în mediul online. Fac parte și din distribuția celei de-a doua părți a telenovelei Betty cea urâtă.

Producția a avut premiera în 1999 și până astăzi a rămas una dintre cele mai urmărite telenovele. Faima sa a rămas constantă, iar actorii au fost rugați să reinterpreteze anumite replici iconice. Lorna Cepeda și Natalia Ramirez au explicat care este motivul pentru care nu mai pot face acest lucru.

“Au drepturi asupra acestor fraze, nu pot fi eu reprezentanta. Nu pot interpreta din nou personajul. Mi-ar plăcea, dar nu pot.”, a spus aceasta. Într-un filmuleț postat recent în mediul online, cele două au interpretat o melodie de-a faimoasei Karol G, Mejor que yo. Au devenit virale, fiind printre cele mai urmărite.

“Când prietena ta este versiunea opusă, dar te înțelege totodată. Tipic.”, au scris acestea. În videoclipul publicat pe rețelele sociale, se poate observa cum Lorna Cepeda cântă, iar Natalia Ramirez doar se bucură de moment și la final o îmbrățișează.

“Frumoase”, “Nu pot să-mi revin”, “Mă impresionează faptul că amândouă știți melodia”, „Ce zâmbete, sunteți minunate”, „foarte frumoase”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Natalia Ramirez și Lorna Cepeda redevin personajele iconice din Betty cea urâtă

În definitiv, Betty cea urâtă nu ar mai fi la fel fără faimoasele Marcela Valencia și Patricia Fernandez. A rămas demonstrat acest lucru atunci când a fost publicată producția Ecomoda, continuarea telenovelei de succes. Au lipsit fără doar și poate.

Odată cu anunțul celei de-a doua părți a telenovelei, a rămas clar că Natalia Ramirez și Lorna Cepeda vor juca și ele în noua ediție. Odată cu schimbarea de look pe care au afișat-o și în mediul online, s-a lăsat clar că noua ediție nu va exista fără ele.

Prima care a lăsat să se vadă schimbarea a fost Lorna Cepeda ( Patricia). Într-un videoclip amuzant în mediul online și-a expus noua culoare a părului, de la un blond închis, spre unul mai deschis, reamintind astfel momentele când o interpreta pe Patricia.

La doar câteva zile după această postare, a venit rândul și Nataliei Ramirez să se afișeze în fața internauților. Artista apărea până acum într-o culoare castaniu închis, însă acum este brunetă, la fel ca personajul său din Betty cea urâtă, Marcela. Julián Arango este actorul care va juca în cea de-a doua parte a telenovelei. Urmează momente inedite cu actorii tăi preferați.

În articolul

Natalia Ramirez și Lorna Cepeda sărbătoresc 27 de ani de prietenie. Cum arată în prezent actrițele din Betty cea urâtă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x