Natália Subtil l-a expus pe Sergio Mayer Mori ca fiind un tată absent. În realitate, modelul a mințit în declarațiile din mediul online

Publicat pe 07.09.2022 la 15:46 Actualizat pe 07.09.2022 la 16:05

Natália Subtil l-a expus pe Sergio Mayer Mori ca fiind un tată absent. În realitate, modelul a mințit în declarațiile din mediul online.

Natália Subtil poartă un top negru și o bluză albastră și are părul desprins

Natália Subtil se află pe covorul roșu în cadrul premierei "'The Musical Seven" în Mexic. 24 iunie 2021.

Profimedia Images

Natália Subtil l-a expus pe Sergio Mayer Mori ca fiind un tată absent. De când cei doi au devenit părinți, modelul a susținut de fiecare dată că fiul actriței Barbara Mori nu se preocupă de soarta fiicei sale. Acum, una dintre prietenele vedetei de 34 de ani vine să lase declarații șocante în mediul online.

Natália Subtil l-a expus pe Sergio Mayer Mori ca fiind un tată absent

Natália Subtil și Sergio Mayer Mori s-au cunoscut în ianuarie 2016 pe platourile de filmare ale telenovelei “Un padre no tan tandre” și flacăra dintre cei doi s-a aprins imediat. În luna aprilie a aceluiași an, vedeta a declarat că este însărcinată, însă la scurt timp cei doi s-au despărțit. În noiembrie, aceasta a adus pe lume primul său copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În luna septembrie a anului 2018, fotomodelul a dezvăluit faptul că tatăl copilului său nu se preocupă de starea acesteia și nu trimite pensie alimentară. În ciuda fotografiilor postate de Sergio Mayer Mori în mediul online alături de micuța Mila, se pare că fosta sa parteneră a mărturisit în repetate rânduri că acesta nu își ajută copila din punct de vedere economic.

În prezent s-a aflat faptul că Natália Subtil a mințit în declarațiile sale, asta pentru că o prietenă de-a vedetei a venit să expună tot adevărul. Potrivit Tvnotas.com.mx, mai multe înregistrări audio și video au venit pe adresa redacției și au reușit să demonstreze faptul că Natália Subtil încearcă să îl arate într-o lumină proastă pe fiul Barbarei Mori.

“Eu o cunosc foarte bine pe Nat de ceva timp și îndrăznesc să ofer acest interviu pentru că în calitate de femeie nu mi-a plăcut atitudinea pe care ea a luat-o în acest caz. Încearcă să facă pe victima când de fapt, în tot acest timp, a avut sprijinul familiei fostului său partener.”, a transmis prietena Natáliei Subtil.

Declarații recente în cazul Natália Subtil – Sergio Mayer Mori

Prietena vedetei subliniază faptul că atunci când fotomodelul nu primea ajutorul fostului său partener, tatăl acestuia, Sergio Mayer, se ocupa de toate problemele sale financiare. În cele din urmă, micuța Mila nu a rămas niciodată fără sprijin economic, așa cum s-a crezut la început.

Natália Subtil se află în plin scandal mediatic cu Sergio Mayer Mori despre care susține că nu a mai ajutat-o în creșterea fiicei pe care o au împreună. Tatăl tânărului actor a fost cel care a oferit mai multe explicații presei, însă modelul l-a numit pe acesta „băgăcios”. În ceea ce o privește pe faimoasa Bárbara Mori, aceasta s-a ținut departe de certurile apărute însă a ținut întotdeauna legătura cu nepoata sa în vârstă de 5 ani.

“Bárbara o vede, totul este foarte formal. Bunica o vede când poate pentru că mai mereu este ocupată cu câte o producție.”, a mărturisit Natália Subtil într-un interviu acordat în cadrul “Venga la alegría”, potrivit Univision.com.

În articolul

Natália Subtil l-a expus pe Sergio Mayer Mori ca fiind un tată absent. În realitate, modelul a mințit în declarațiile din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x