Natalia Subtil vorbește despre micuța Mila. Cum gestionează fiica lui Sergio Mayer Mori întreaga situație familială

Publicat pe 27.09.2023 la 17:52 Actualizat pe 27.09.2023 la 18:30

Natália Subtil susține că formează un cuplu de ceva timp și că micuța Mila îi consideră pe noul partener tată vitreg. Ce a declarat vedeta.

Natalia Subtil poartă o bluză albastră cu mâneci lungi

Natalia Subtil vorbește despre micuța Mila

Profimedia Images

Actrița de origine braziliană a lăsat să se înțeleagă foarte clar că noul său partener o acceptă pe fiica sa în vârstă de 6 ani.

Natália Subtil vorbește despre noua sa relație

Cu toate că a fost judecată în mediul online, a oferit explicații în legătură cu relația pe care o are în prezent. A punctat faptul că noul partener o acceptă pe fiica sa, Mila.

“Așa este relația mea, pachet complet, nu există altfel.”, a spus vedeta, arată Univision.com. Natalia Subtil i-a asigurat pe toți că fiica este mulțumită.

“Mila este fericită, este fericită pentru că spune că are un tată vitreg.” De asemenea, spune că cei doi se joacă împreună și este partenerul său cel care are grijă de micuță atunci când ea este nevoită să-și îndeplinească obligațiile profesionale. A punctat că va continua să-i ascundă identitatea partenerului său, asta pentru că nu este o persoană publică și au căzut de acord ca nimeni să nu știe despre relația lor.

La finalul lunii septembrie, actorul în vârstă de 25 de ani fosta sa parteneră în vârstă de 35 de ani au declarat că s-au maturizat și că relația lor este una cordială pentru binele fiicei lor.

“Mila trăiește cu mine, în principal pentru că școala este aproape și pentru că este important să crească lângă mama sa, dar adevărul este că alături de Sergio împart foarte multe lucruri și el este mereu prezent și aproape de fiica lui.”, a explicat Natalia Subtil.

“Adevărul este că încă este foarte mică și aceștia sunt anii ei de formare. Este important să fie aproape de mama sa, dar este și aproape de mine. Fără îndoială, Mila continuă să crească și știe că poate să fie cu cine vrea și când vrea și că la mine acasă este și casa ei.”, a spus actorul din Rebelde. Recent, tatăl și fiica au fost văzuți împreună în mediul online, dar și alături de familia lui Sergio Mayer Breton.

Sergio Mayer Mori o acuză pe Natalia Subtil de comiterea unui delict

Cearta dintre Natalia Subtil și Sergio Mayer Mori a escaladat la un nivel mult mai profund. Astfel, actorul a ținut să-și acuze fosta parteneră de comiterea unui delict cu fiica pe care cei doi o au în comun.

Fosta pereche susține în continuare o ceartă mediatică ce a început încă de când Mila era un bebeluș. Modelul a semnalat în repetate rânduri că micuța nu a avut niciun contact cu tatăl său și că acesta nu plătește pensie alimentară. Actorul, care locuiește în Spania de ceva vreme, s-a reîntors în Meixc chiar când scandalul s-a instalat în presă.

De la întoarcerea în Mexic a negat orice idee susținută de Natalia Subtil și s-a afișat împotriva mamei fiicei sale în mediul online. Fiul lui Sergio Mayer a publicat o presupusă conversație cu Natalia Subtil, acolo unde îi cere să vorbească cu Mila. Cu toate acestea, se pare că vedeta din Brazilia i-a blocat numărul și acesta o roagă să se oprească.

În articolul

Natalia Subtil vorbește despre micuța Mila. Cum gestionează fiica lui Sergio Mayer Mori întreaga situație familială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x