Nena de la Reguera, mama actriței Ana de la Reguera, mândră de operațiile estetice. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 15.02.2022 la 13:37 Actualizat pe 15.02.2022 la 14:24

Mama actriței Ana de la Reguera este adepta operațiilor estetice. Nena de la Reguera a postat primele imagini pe rețelele sociale după finalizarea intervenției. Cum arată.

Ana de la Reguera poartă o rochie mov, fără mâneci și părul prins.

Ana de la Reguera pe covorul roșu. 15 nov. 2018

Getty Images

Nena de la Reguera, mama actriței Ana de la Reguera, este adepta operațiilor estetice și nu se sfiește să arate acest lucru. De ceva timp, vedeta își arată chipul “modificat” în mediul online și este mai mult decât mândră că poate ajunge atât de ușor pe mâna medicilor esteticieni.

Ana de la Reguera este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, iar Nena de la Reguera a încercat întotdeauna să urmeze pașii fiicei sale, în ciuda vârstei înaintate.

Nena de la Reguera, mama actriței Ana de la Reguera, mândră de operațiile estetice

Nena de la Reguera se numără printre cele mai active persoane publice din mediul online, cu mai mult de 100 de milioane de fani doar pe contul personal de Instagram. Aceasta a reușit să-și surprindă internauții cu cele mai recente fotografii. Mama actriței Nena de la Reguera le-a arătat tuturor micile modificări pe care le-a încercat în ultima vreme.

“Mă simt foarte bine. Mulțumesc, Dr. Telish, chirurgie plastică și H. Gerardo Bautista Morales, anestezist. Nu m-au intubat, au folosit altă tehnică. Operația a durat două ore și jumătate.”, a scris Nena de la Reguera în dreptul fotografiilor postate în mediul online, conform Tvnotas.com.mx. Aceasta a primit mai mult de o mie de aprecieri și sute de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum că fața mi s-a dezumflat, aștept să mă simt mai bine. Am vrut să vă spun acest lucru pentru că voi sunteți prietenii mei, familia mea.”, a continuat Nena de la Reguera. Mama actriței Ana de la Reguera a fost întotdeauna adepta operațiilor estetice și de-a lungul timpului și-a încurajat urmăritoarele să facă acest pas dacă simt nevoia.

“Nu mai am riduri în jurul gurii. Mi le-au scos.”, a scris aceasta. Mama actriței Ana de la Reguera a fost întotdeauna alături de fiica sa și a considerat întotdeauna că ajutorul pe care i-l oferă acesteia, îi va fi întotdeauna un sprijin real.

Nena de la Reguera, confesiuni despre fiica sa, Ana de la Reguera

“Ana” este serialul care spunea povestea actriței Ana de la Reguera. Personajul “La Nena” a fost jucat chiar de către mama vedetei. Nena de la Reguera a mărturisit că a sfătuit-o pe fiica sa să-și întemeieze o familie, însă aceasta a fost întotdeauna departe de acest gând.

De altfel, Nena de la Reguera și-a dorit întotdeauna să fie bunică, însă fiica sa nu pare să împărtășească aceeași dorință. “Eu vreau să fiu bunică, dar trebuie să își dorească și ea să fie mamă. La 70 de ani aș fi putut să fiu deja străbunică.”, a spus Nena de la Reguera.

În ciuda vârstei, Nena de la Reguera continuă să-și uimească fanii din online și să posteze fotografii și filmulețe care fac deliciul internauților de pretutindeni. De asemenea, vedeta este la fel de activă și pe Tik Tok, acolo unde nu ratează nicio provocare.

Nena de la Reguera conduce o școală profesională de make-up, a fost model pentru o marcă internațională de săpun, a scris o carte intitulată “No solo para mujeres” și este un influencer important în mediul online.

În articolul

Nena de la Reguera, mama actriței Ana de la Reguera, mândră de operațiile estetice. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x