Nepoata regretatului Andrés García s-a logodit. Andrea García, fiica acestuia, a publicat o fotografie emoționantă în mediul online

Publicat pe 17.05.2023 la 15:08 Actualizat pe 17.05.2023 la 15:34

Prezentatoarea și-a anunțat fanii că fiica sa va îmbrăca rochia de mireasă în curând. Andrea García nu a fost alături de tatăl său în ultima perioadă a vieții, înainte să moară.

Andrés García poartă o cămașă neagră și un sacou alb și zâmbește

Nepoata regretatului Andrés García s-a logodit

Profimedia Images

Andrés García și-a pierdut viața la vârsta de 81 de ani în data de 4 aprilie 2023. Acum, familia acestuia continuă să rămână sub luminile reflectoarelor. Printre ei se numără și fiica Andrea García care a dezvăluit că nepoata actorului se va căsători în curând.

Nepoata regretatului Andrés García s-a logodit

Vedeta trăiește în SUA și a ținut să transmit mesajul important printr-o postare în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram. În cadrul publicației, Andrea García a semnalat cât este de feircită pentru a putea celebra acest eveniment cu fiica sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Inima mea este plină, felicitări. O zi a mamei fericită”, a scris fiica regretatului Andrés García pe rețelele sociale. Imaginea a adus nenumărate reacții din partea internauților și au întrebat-o dacă tânărul prezent este de asemenea fiul său. La scută vreme, Andrea García a punctat faptul că fiica sa este logodită cu un tânăr pe nume Ben Ziegert.

“Este fiul meu acum, este logodnicul fiicei mele.”, a precia prezentatoarea TV. Se cunosc puține lucruri despre nepoata actorului, însă pe conturile personale de socializare, atât Charlotte cât și Ben postează imagini romantice împreună. Este singura nepoată recunoscută a marelui actor, fiica sa având o relație defectoasă cu acesta până în ultimele zile ale vieții.

“Între mine și fiica mea Andrea nu este aproape nimic pentru că ea este foarte îndepărate. Sunt aproape 10 ani de când nu mai știu nimic, dintr-o dată a dispărut. Nu am vrut să o văd, avea prietenii foarte ciudate care erau legate de magie neagră.”, a declarat actorul cu câteva luni înainte de a muri. După ce marele actor a specificat motivul pentru care și-a recunoscut fiica, aceasta a adus în discuție ideea că ar fi fost abuzată de acesta în copilărie.

Ulterior i-a transmis un mesaj tatălui său și i-a atras atenția asupra sentimentelor de iubire față de el și a negat orice fel de idee legată de abuz.

Andrés García nu a ținut să-și vadă fiica în ultimele zile ale vieții

Pe 18 iulie 2023, Andrés García a menționat că a făcut pace cu tatăl său celebru și a detaliat cum s-a petrecut totul. Margarita Portillo, femeia care i-a fost alături marelui actor până în ultimele zile ale vieții, a negat o astfel de apropiere între cei doi, ultima convorbire menționând a fi din noiembrie 2020. În cel mai recent interviu pe care actorul l-a oferit înainte de a înceta din viață, a confirmat faptul că nu a existat niciun fel de reconciliere cu fiica sa.

“Nu există nicio relație cu fiica mea.”, a declarat aceasta pe 25 iulie. A specificat că de mai bine de 10 ani nu a știut niciun detaliu despre aceasta, fiind ca și dispărută. S-a zvonit că mutarea în SUA a avut legătură cu proiectele profesionale. A fost scoasă din mai multe proiecte din cauza comportamentului inadecvat. Aceasta și-ar fi dorit să îl viziteze în Acapulco, locul unde trăia de multă vreme.

“Adevărul e că mai bine să nu vină. Nu știu ce cred unii copii, am așa chef să-i desconsider pentru atitudinea lor.”, a spus într-un interviu regretatul actor.

În articolul

Nepoata regretatului Andrés García s-a logodit. Andrea García, fiica acestuia, a publicat o fotografie emoționantă în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x