Neslihan Atagül este însărcinată cu primul copil. Vedeta a făcut anunțul în mediul online

Publicat pe 31.07.2024 la 12:53 Actualizat pe 31.07.2024 la 13:34

Neslihan Atagül le-a arătat fanilor că urmează să devină mămică pentru prima oară. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere și au lăsat mesaje emoționante în mediul online.

actriță zâmbește

Neslihan Atagül este însărcinată cu primul copil

Instagram

Dacă până acum Neslihan Atagül își obișnuia fanii cu anunțuri legate de proiecte profesionale, de data aceasta a venit înaintea lor pentru a le oferi o informație personală. Vedeta este însărcinată pentru prima oară. A ținut să publice o fotografie emoționantă în mediul online și să lase lucrurile să decurgă de la sine.

Neslihan Atagül este însărcinată cu primul copil

Este căsătorită din 2016 cu Kadir Doğulu, un alt actor îndrăgit din Turcia și împreună formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi au rămas discreți de-a lungul timpului în ceea ce îi privește, astfel că vestea că vor deveni părinți i-a luat pe toți prin surprindere. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Fatih Harbiye – Un destin la răscruce în 2013.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajele din partea fanilor legate de sarcina vedetei nu au întârziat să apară. Are peste 14 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea le arată tuturor burtica de gravidă și faptul că se bucură de clipele petrecute la soare, în vacanță, departe de platourile de filmare.

“Am vrut să ținem această fericire pentru noi încă puțin. Sincer, este dreptul nostru până la urmă. Suntem fericiți, mulțumiți și bine.”, a transmis vedeta. Multe vedete i-au oferit aprecieri, printre care Gamze Ercel ( sora faimoasei Hande Ercel). Cu toate că fericirea le-a cuprins viețile, mulți se gândesc acum ce se va întâmpla cu serialul Ișgal Günlerinde Aşk, acolo unde se aștepta ca vedeta să joace rolul principal.

Astfel, actrița principală din acest proiect care urma să apară pe micile ecrane la începutul anului 2025 va trebui să se schimbe, arată seriesturkish.com. Nu este nicio surpriză, având în vedere cum au evoluat lucrurile în prezent pentru Neslihan Atagül.

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu au sărbătorit căsnicia lor

Cei doi s-au întâlnit în 2013 într-o serie cunoscută din Turcia și recent au sărbătorit aniversarea cu numărul 8. Bineînțeles că fotografiile nu au lipsit din mediul online, cu toate că de cele mai multe ori s-a întâmplat să fie discreți.

Până în prezent, vedeta nu a anunțat care este data nașterii copilului, însă multe vedete preferă să țină secretă această informație până în ultima clipă. Acest lucru înseamnă că Neslihan Atagul ar putea fi însărcinată de la 3 la 6 luni, dată fiind imaginea pe care a publicat-o pentru fanii săi.

Într-un interviu recent, aceasta a povestit cum soțul său a îndrăgit-o din prima clipă și totul a decurs foarte ușor pentru ei doi în ceea ce privește relația de iubire. Pe lângă faptul că este o actriță de succes, vedeta demonstrează că talentul artistic nu îi lipsește nici în cazul altor discipline. Este vorba despre pictură. Acest hobby se pare că îl au multe vedete din Turcia, așa cum putem vedea pe paginile lor de socializare. Până în prezent, Neslihan Atagul nu a vorbit despre întoarcerea pe platourile de filmare după ce va deveni mămică pentru prima oară.

În articolul

Neslihan Atagül este însărcinată cu primul copil. Vedeta a făcut anunțul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O comună din România are propriul serviciu de alertare. Cum sunt avertizați oamenii în caz de inundații sau alte urgențe: "Te poate salva"
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac e ca un al doilea tată s-a însurat cu fiica unui fost ministru al Apărării
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x