Nesrin Cavadzade, care a părăsit serialul Yasak Elma (Fructul Interzis) revine acum în fața fanilor cu un nou proiect

Publicat pe 02.01.2024 la 19:39 Actualizat pe 02.01.2024 la 11:23

Nesrin Cavadzade, care a părăsit serialul Yasak Elma (Fructul Interzis) revine acum în fața fanilor cu un nou proiect special. despre ce este vorba.

Nesrin Cavadzade

Gettyimages.com

Nesrin Cavadzade, care a captivat atenția publicului cu interpretarea sa memorabilă a personajului Șahika în serialul Yasak Elma (Fructul Interzis) și odată cu el s-a bucurat de un avans semnificativ în cariera sa, a fost nevoită să părăsească acest proiect mai devreme din cauza unor divergențe cu producătorul.

Nesrin Cavadzade revine pe micile ecrane cu un nou proiect

După ce am urmărit-o într-un singur sezon al serialului TV numit Üç Kuruș, unde a jucat rolul Șahika, care a stârnit multe discuții pe rețelele de socializare și în presă, Nesrin Cavadzade revine acum în fața fanilor cu un nou proiect intitulat Șahane Hayatım (Viața mea Magnifică).

În fiecare miercuri seară, telespectatorii au acum ocazia să se bucure de un serial nou, dominat de personaje feminine puternice și ambițioase. Îl vedem pe Nesrin Cavadzade în rolul lui Melisa în serialul Șahane Hayatım, primul episod al acestuia fiind difuzat pe 1 noiembrie.

Actrița consideră că acest rol i se potrivește de minune și își explică alegerea în următorii termeni: "Proiectul mi s-a părut deosebit de diferit față de tot ceea ce am citit până acum. Nu am mai simțit atât de mult entuziasm de la proiectul meu anterior, Üç Kurus, în care am jucat. Am avut senzația că personajul Melisa pe care îl interpretez este pur și simplu perfect pentru mine. Am început imediat să visez la modul în care pot adăuga mai multă adâncime și complexitate acestui rol. Cred că aici stă forța acestui proiect; te inspiră să visezi, să te întrebi și să aștepți cu nerăbdare următorul episod", a spus a potrivit seriesturkish.com.

Personajul Melisa pare să fie unul dintre cele mai discutate personaje feminine de pe micul ecran în acest nou sezon. Curând, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum Nesrin Cavadzade aduce viață acestui rol ambițios și îl dezvoltă într-un mod strălucitor.

Faimoasa actriță, care acordă o importanță deosebită serialului TV Șahane Hayatım, și-a exprimat iubirea pentru această poveste despre femei puternice în următoarele cuvinte: "Acesta nu este un basm de dragoste: "Melisa este o persoană ambițioasă, care nu se sfiește să lupte pentru scopurile ei. Cu ani în urmă, a pierdut bărbatul pe care îl iubea în favoarea unei alte femei, sau cel puțin așa crede ea. Se pare că este gata să facă orice pentru a recupera ceea ce a pierdut și nu va accepta niciodată înfrângerea în această privință. Interpretarea unui astfel de personaj puternic este întotdeauna extrem de captivantă.

Cred că ceea ce face acest proiect cu adevărat special sunt personajele feminine puternice, care aduc o mare bucurie telespectatorilor. Toate acestea sunt femei extrem de puternice, hotărâte să meargă până la capăt. Ce poate fi mai plăcut decât să urmărești asta? Partea de frumusețe și eleganță este doar cireașa de pe tort :)".

În articolul

Nesrin Cavadzade, care a părăsit serialul Yasak Elma (Fructul Interzis) revine acum în fața fanilor cu un nou proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x