Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan, l-a prezentat pe noul iubit familiei sale. Care este statusul vieții sale personale

Publicat pe 04.04.2024 la 12:14 Actualizat pe 04.04.2024 la 12:55

Nesrin Cavadzade a format un cuplu cu Gökhan Alkan, însă astăzi altul este statusul vieții sale personale. Cu cine se iubește actrița și care este bărbatul pe care l-a prezentat familiei.

actrița poartă părul lung și zâmbește

Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gokhan Alkan, l-a prezentat pe noul iubit familiei sale

Instagram

Nesrin Cavadzade, faimoasa actriță din Turcia cunoscută pentru roluri în seriale precum Bizim Hikaye ( Povestea noastră) sau Al Yazmalim ( Eșarfa roșie) a format un cuplu cu Gökhan Alkan. În prezent se bucură de dragostea unui alt bărbat pe care l-a prezentat deja familiei.

Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan, l-a prezentat pe noul iubit familiei sale

Apreciată pentru personajele pe care le interpretează, dar și pentru pasiunea pentru modă, actrița a fost surprinsă de către fani în Bebek, o regiune din Turcia, și a ținut să vorbească despre noua sa relație, arată halktv.com.tr. Cu fostul său iubit, celebrul Gökhan Alkan, s-a cunoscut pe platourile de filmare ale seriei 'Yasak Elma' și au devenit rapid pasionați unul de celălalți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că erau pregătiți să se căsătorească, și-au anunțat ruptura în 2022. S-a zvonit atunci că despărțirea a survenit din cauza certurilor și a mentalității diferite a celor doi. Nesrin Cavadzade a cărui nume nu a mai fost asociat cu niciun bărbat pentru o lungă perioadă de timp, a fost surprinsă în compania noului partener într-un restaurant din Etiler, Turcia.

Citește și: Cele mai inedite imagini cu Gökhan Alkan din “Inimă Rănită”. Cum a fost surprins actorul pe platourile de filmare

Observați de către jurnaliști în restaurant, au încercat să evite întrebările indiscrete și fotografiile, așa că au plecat pe ușa din spate cu mașini diferite. Cu toate acestea, vedeta a oferit răspunsuri întrebărilor jurnaliștilor într-o altă întâlnire cu aceștia. A menționat că familia i-a cunoscut partenerul.

“Da, s-au întâlnit, chiar dacă s-au plăcut sau nu.”, a spus aceasta. Ulterior a punctat că mama sa a fost foarte încântată de noul său partener. Născută pe 30 iulie 1983 în Azerbaijan, este o actriță renumită în Turcia.

Cine este Gökhan Alkan, actorul cu care a format un cuplu o perioadă de timp

Recunoscut pentru rolul din Inimă rănită, Gökhan Alkan a format un cuplu cu faimoasa vedetă. Acesta a avut primul rol în producția Kocamın Aile, urmând altele care i-au adus renume mondial. Numele său este foarte popular și în Coreea de Sud, acolo unde serialele care l-au adus în rol de protagonist i-au încântat pe fani.

Citește și: A început numărătoarea inversă pentru serialul care îl aduce pe Gökhan Alkan în rolul de protagonist. Joacă alături de Sevda Erginci și Başak Gümülcinelioğlu

Născut pe 8 decembrie 1987 în Istanbul, zodia Săgetător, a studiat în cadrul unei facultăți tehnice. Cu toate că este actor, nu uită să-și evidențieze și alte talente artistice. Este un cântăreț desăvârșit, mai ales că fanii îl apreciează de fiecare dată când oferă reprezentații live. A jucat în teatrul Müjdat Gezen timp de doi ani după absolvire.

Pe lângă seriale, Gökhan Alkan a jucat și în filme și piese de teatru. Nu s-a dezis niciodată de la rolurile care i-au crescut valoarea. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare ale noii producții în care joacă rolul de protagonist. Este pasionat de baschet și a jucat la nivel profesionist. În afara relației cu Nesrin Cavadzade, nu a mai fost făcută cunoscută nicio altă relație personală. Astăzi se dedică exclusiv proiectelor profesionale pe care le prezintă fanilor.

În articolul

Nesrin Cavadzade, fosta parteneră a lui Gökhan Alkan, l-a prezentat pe noul iubit familiei sale. Care este statusul vieții sale personale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x