Ninel Conde a dezvăluit cea mai mare dorință a sa la împlinirea vârstei de 47 de ani: să devină din nou mamă! Vrea însă să apeleze la metode actuale

Publicat pe 15.10.2023 la 13:16 Actualizat pe 15.10.2023 la 13:24

În ziua de 29 septembrie, Ninel și-a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare într-un mod special, plin de lux și extravagante, cu o excursie în fascinantul Dubai. Una dintre dorințele profunde pe care le-a împărtășit cu prietenii săi atunci când a suflat în lumânările de pe tort a fost aceea de a deveni din nou mamă.

Ninel Conde

Gettyimages.com

Ea și-a sărbătorit această zi specială alături de câteva prietene apropiate, într-o escapadă de vis în Dubai.

Ninel Conde a făcut cunoscută cea mai mare dorință a sa: să devină din nou mamă, dar prin intermediul unei mame surogat

Cu câteva zile înainte de plecarea sa în această călătorie, Ninel a sărbătorit în Miami cu o cină la care au participat doar cei mai apropiați oameni ai săi, cu ocazia căreia a dezvăluit cel mai mare vis al ei pentru ziua sa: să devină din nou mamă. Chiar dacă deja are doi copii - Sofia Telch (în vârstă de 25 de ani), rezultatul relației sale anterioare cu Ari Telch, și un băiețel dintr-o altă relație - Ninel simte că este timpul pentru o nouă aventură în maternitate.

Unul dintre aspectele notabile ale planului ei este că, ffind conștientă de importanța vârstei, ea nu ar urma să devină din nou mamă în mod tradițional, ci ar opta pentru o mamă surogat. Ninel și-a propus să își folosească propriile ovule, dar să beneficieze de ajutorul materialului genetic al unui donator pentru a aduce pe lume un alt copil.

"Când a suflat în lumânări, ne-a spus că cea mai mare dorință a ei este să devină din nou mamă. Cum știe că vârsta este importantă, nu l-ar mai avea ea însăși, ci ar închiria un uter. Și-ar folosi ovulele și materialul genetic de la un donator", a spus o sursă pentru tvnotas.com.

De asemenea, sursele din apropierea sa au dezvăluit că Ninel Conde, în trecut, s-a întâlnit cu un bărbat care i-a fost antrenor de sport, dar relația lor nu a rezistat și în prezent este singură, fapt cre o face să aleagă un donator oarecare. În prezent, este hotărâtă să își îndeplinească visul de a deveni mamă din nou. Ea consideră că ar fi mai bine să facă acest pas singură, pentru a evita eventualele complicații legate de custodie, chiar dacă ar avea un partener în viitor. Planifică să realizeze acest lucru în statul Florida, unde astfel de opțiuni sunt legale și disponibile, potrivit tvnotas.com.

În articolul

Ninel Conde a dezvăluit cea mai mare dorință a sa la împlinirea vârstei de 47 de ani: să devină din nou mamă! Vrea însă să apeleze la metode actuale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x