Ninel Conde, acuzată de cruzime după ce a apărut cu un câine vopsit galben. Imaginile care au scandalizat presa internațională

Publicat pe 19.01.2023 la 16:45 Actualizat pe 21.01.2023 la 13:40

Ninel Conde, o cunoscută actriță și cântăreață mexicană, a stârnit furia publicului după ce a apărut cu un câine vopsit în galben, ca personajul animat Pikachu. Imaginile care au circulat pe internet au scandalizat atât presa internațională, cât și iubitorii de animale.

Ninel Conde

Getty/Instagram

Cruzimea față de animale este un subiect sensibil, iar vopsirea unui câine este considerată de mulți ca fiind o formă de abuz. Vopsirea câinilor poate fi periculoasă pentru sănătatea lor, deoarece poate provoca probleme de piele, de respirație sau chiar le poate pune viața în pericol.

Ninel Conde, taxată la nivel internațional, după ce a apărut cu un cățel vopsit

Iubitorii de animale consideră că vedetele au un rol important în educarea publicului și că ar trebui să fie modele pentru comportamentul corect față de animale. Vopsirea câinilor nu este doar inacceptabilă, ci și ilegală în unele țări.

Este important ca publicul să fie conștient de drepturile animalelor și să se opună oricărei forme de cruzime sau abuz.

Ninel Conde fost taxată dur de comunitatea sa după apariția cu cei doi căței, notează tvnotas.com. Acest act a fost descris de prezentatorii TV Chisme no Like drept cruzime împotriva animalelor, pe lângă faptul că în Statele Unite astfel de acte sunt clasificate drept infracțiune.

Cățelul pe nume Zaza are părul vopsit în galben, obraji roșii, urechile vopsite cu negru și trei linii maro pe partea inferioară a spatelui.

Viralizarea videoclipurilor cu animalul de companie vopsit a generat mai multă indignare decât amuzament pe rețelele de socializare și a atras atenția Centrului Județean pentru Protecția și Adopția Animalelor de companie din Miami, care a decis să o amendeze cu aproape 4.000 de pesos mexicani proprietarul câinelui pentru încălcarea regulilor locale care interzic deținerea unui animal vopsit artificial.

De menționat că acest cățel nu este al vedetei! Proprietarul animalului de companie susține că vopseaua nu-i dăunează: „Vopseaua pe care o folosește este organică, vegană, special creată pentru câini și nu pune niciun fel de problemă. Nu le dă alergii, nu se îmbolnăvesc, nu are chimicale care să-i facă rău”.

La rândul ei, directorul adjunct al Serviciilor pentru Animale, Kathleen Labrada, a declarat unui post de presă american că produsul nu oferă nicio garanție că nu va dăuna câinilor: „Niciun animal nu trebuie vopsit”. Chiar nu ai nicio garanție că substanțele chimice pe care le pui pe animalul de companie sunt sigure.”

În articolul

Ninel Conde, acuzată de cruzime după ce a apărut cu un câine vopsit galben. Imaginile care au scandalizat presa internațională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x