Ninel Conde, dezinvoltă în apa mării. Cum s-a lăsat filmată vedeta care a demonstrat de-a lungul anilor că este lipsită de inhibiții

Publicat pe 16.08.2023 la 22:06 Actualizat pe 16.08.2023 la 22:11

Ninel Conde a reușit să fie un prim-plan ori unde a participat și și-a făcut un nume cunoscut atât în lumea filmului, cât și în lumea televiziunii. Acum, este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Cum a apărut la plajă.

Ninel Conde

Gettyimages.com

Ninel Conde face furori pe rețele de socializare cu apariția ispititoare. De curând, acesta a publicat pe pagina sa oficială de Instagram un videoclip în care se bucură de ceea ce îi oferă marea. Actrița care face tribut vremurilor sale de glorie, pare că a oprit timpul în loc.

Ninel Conde s-a făcut remarcată în celebra telenovela "Rebelde", în rolul de mamă și a continuat să facă furori și în alte producții cre i-aua dus recunoaștere la nivel internațional. Este actriţă şi model şi se bucura de o admiraţie aparte atunci când îşi etalează formele bine conturate.

Ninel Conde, răvășitoare la mare. Cum s-a lăsat filmată vedeta

Prezentul ne arată că frumusețea poate fi atemporală și întreținută, indiferent de anii care trec: "Eu încerc să dau cea mai sexy versiune a mea și valurile nu mă ajută... nu ratați finalul", a scris ea.

Actrița este recunoscută pentru aparițiile dezinhibate și pentru ținutele care pun în evidență formele voluptoase. Ea s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită talentului, dar și a frumuseții sale peste care producătorii de pe piața filmului nu au putut trece cu vederea.

Conștientă totdeauna de avantajele și de atuurile pe care le are, aceasta nu a ezitat să profite la maximum nici acum la vârsta de 46 de ani. Aceasta nu se dezminte de aparițiile care au făcut-o celebră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Ninel Conde, dezinvoltă în apa mării. Cum s-a lăsat filmată vedeta care a demonstrat de-a lungul anilor că este lipsită de inhibiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x