Ninel Conde, reîntâlnire cu fiul. Artista nu l-a mai văzut pe micuț de aproape doi ani

Publicat pe 25.11.2021 la 13:49 Actualizat pe 25.11.2021 la 14:21

Ninel Conde nu și-a mai văzut fiul de aproape doi ani, dar acum sunt din nou împreună. După despărțirea de Larry Ramos, cântăreața a stat departe de cel mic mult prea multă vreme.

Ninel Conde poartă o rochie de gală, fără bretele și are părul prins

Ninel Conde în cadrul premiilor Lo Nuestro în 2009

Getty Images

După aproape doi ani în care nu și-a văzut fiul, Ninel Conde s-a reîntâlnit cu micuțul. Despărțirea de Larry Ramos i-a adus artistei doar momente grele în viață, printre care și separarea de cea mai importantă ființă.

Într-o emisiunea televizată, Giovanni Medina a declarat că artista a petrecut o oră și douăzeci de minute alături de fiul ei, asta după ce a ajuns în casa în care micuțul locuiește cu tatăl lui. Pentru a-i crea o dispoziție cât mai bună cântăreței, acesta a pregătit totul ca la carte.

Ninel Conde s-a reîntâlnit cu fiul după aproape doi ani

Chiar dacă lacrimile nu au fost punctul forte ale acestei întâlniri, se pare că Ninel Conde i-a dus jucării micuțului iar acesta s-a bucurat mult de ele.

Giovanni Medina a dezvăluit cum l-a pregătit pe micuț pentru întâlnirea cu mama lui: “El a știut întotdeauna că la un moment dat o vom revedea pe mama, pur și simplu a avut un feeling. I-am zis că o să vină mama lui, o să-i aducă cadouri o să stăm puțin cu ea.”

Fostul partener al lui Ninel Conde a declarat că micuțul era entuziasmat și de ziua de naștere a unui coleg care era în același timp cu revederea mamei sale. Astfel, din cauza pandemiei de COVID-19, petrecerea s-a anulat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A coincis cu petrecerea, m-a întrebat de ce nu mergem, dar i-am spus că din cauza pandemiei totul s-a anulat. El era mental la petrecerea prietenului său.”, a declarat Giovanni Medina.

Micuțul a fost foarte relaxat în cadrul întâlnirii, mai ales că știa că poate să-și vadă mama oricând. “Avem o conversație simplă, de exemplu atunci când a încetat să o mai vadă pe Ninel i-am spus că stăm aproape de ea și putem merge oricând pe jos să o vedem. În situațiile în care nu am putut să o vedem, am vorbit la telefon, cu video. Cu toate astea, niciodată nu i-a simțit lipsa.”, a adăugat fostul partener al lui Ninel Conde.

Ninel Conde are un fiu cu Giovanni Medina

Ninel Conde va putea să-și vadă fiul 3 ore, în fiecare miercuri la câte 15 zile, iar prima întâlnire a fost perfectă, totul a decurs în armonie.

Ultimul mesaj pe care Ninel Conde l-a postat pe rețelele de socializare pentru fiul ei, i-a emoționat pe internauți.

“Fiu iubit, îți las asta scris pentru când o să crești. Chiar dacă stăm separați, dragostea noastră va fi întotdeauna prezentă. Când o să crești, o să știi care a fost adevărul. Sunt sigură că atunci când o să fii tată nu o să spui minciuni copiilor tăi despre mama lor. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu. Îmi doresc ca Dumnezeu să te protejeze, să te umple de iubire și îngerii să te înconjoare. Unchii tău, verișorii tău, sora ta și eu își ducem dorul și te iubim infinit.”, a scris aceasta pe contul personal de Instagram.

În ciuda faptului că Ninel Conde a rămas fără copil, a continuat să aibă o carieră profesională în continuă creștere și să-și dedice timpul muzicii.

În articolul

Ninel Conde, reîntâlnire cu fiul. Artista nu l-a mai văzut pe micuț de aproape doi ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x