Ninel Conde s-a transformat în Alma Rey pe rețelele sociale. Hainele pe care le-a purtat vedeta au stârnit controverse

Publicat pe 06.01.2022 la 14:35 Actualizat pe 06.01.2022 la 15:19

Ninel Conde le-a oferit fanilor din online o surpriză atunci când s-a transformat în “Alma Rey”, personajul pe care l-a interpretat în telenovela “Rebelde”. Hainele pe care le-a purtat vedeta au stârnit controverse.

Ninel Conde poartă o bluză plină de perle și are părul prins în coc

Ninel Conde pe covorul roșu. 17 oct. 2019

Profimedia Images

Ninel Conde a împărtășit cu fanii din online un videoclip de-a dreptul emoționant. Vedeta s-a transformat în “Alma Rey”, personajul din “Rebelde”. Aceasta a îmbrăcat același constum pe care cântăreața îl purta în cadrul producției.

Astfel, internauții au recunoscut-o cu ușurință pe mama Robertei, cea care era întotdeauna pe drum și se lupta cu tatăl ei pentru a-i oferi cea mai bună educație. De asemenea, Ninel Conde a lăsat în online o serie de exerciții pe care le poate face oricine care își dorește să aibă o siluetă de invidiat.

Ninel Conde s-a transformat în Alma Rey pe rețelele sociale

Pe rețelele sociale, grație unei sesiuni foto, Ninel Conde a readus la viață personajul pe care l-a jucat în telenovela “Rebelde” produsă de Pedro Damian. “Alma Rey” a fost unul dintre cele mai iubite caractere ale celebrei producții, iar fanii au fost mai mult decât încântați să o vadă pe cea care i-a dat viață la momentul respectiv.

Pe contul personal de Instagram, acolo unde Ninel Conde are aproape 5 milioane de fani, a postat o fotografie în care apare îmbrăcată cu unul dintre costumele pe care le purta și “Alma Rey”, celebrul personaj din “Rebelde”. O serie de trei videoclipuri au fost postate în online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ninel Conde a îmbrăcat un costum strălucitor, exact ca cele pe care le purta atunci când juca rolul din “Rebelde”. Deși are 45 de ani, artista rămâne în continuare la fel de frumoasă. “Ultima fotografie din acest an! O epocă nostalgică, acolo unde emoțiile sunt copleșitoare. Este important să fii înconjurat de oameni pozitivi, productivi și constructivi. Aduni lucruri pozitive și îți construiești viața.”, a scris Ninel Conde în dreptul postării.

Ninel Conde arată la fel ca atunci când juca celebrul rol, cel puțin așa au lăsat de înțeles fanii de pe rețelele sociale.

Ninel Conde, exerciții fizice pentru un trup de invidiat

Deși au trecut 12 ani de când “Rebelde” a apărut prima oară pe micile ecrane, Ninel Conde nu s-a schimbat câtuși de puțin. Artista s-a arătat nostalgică atunci când a umblat prin amintiri, însă fanii au încurajat-o pentru viitor.

“Alma Rey”, “Divină”, “Spectaculoasă”, “Ce frumoasă”, “De ce arăți mereu ca Alma Rey. Sunt așa nostalgică”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Ninel Conde a mărturisit că hainele pe care le purta atunci când trebuia să joace acest personaj, erau favoritele ei.

“Acest outfit a fost printre favoritele mele”, a scris vedeta.

De asemenea, vedeta a oferit câteva sfaturi pentru un trup de invidiat după sărbătorile. Exercițiile arătate de Ninel Conde în online se pot face acasă, fără niciun echipament suplimentar. Este vorba despre abdomene, genuflexiuni și fandări, mișcările pe care artista le practică în fiecare zi, atunci când își dorește.

'El bombón asesino’, așa cum au poreclit-o fanii, este o cântăreață mexicană, dar și actriță de telenovele și prezentatoarea unor emisiuni de succes. Este cunoscută pentru rolurile sale în “Rebelde”, “Fuego en la sandre”, “Mar de amor” și “Porque el amor manda”. A fost căsătorită cu Ari Telch și Juan Zapada și are un băiețel.

În articolul

Ninel Conde s-a transformat în Alma Rey pe rețelele sociale. Hainele pe care le-a purtat vedeta au stârnit controverse

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x