Ninel Conde, sfaturi pentru menținerea greutății. Care sunt cele 3 exerciții la care vedeta apelează în preajma sărbătorilor de iarnă

Publicat pe 24.12.2021 la 12:00 Actualizat pe 24.12.2021 la 12:36

Ninel Conde este recunoscută pentru fizicul de invidiat cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. În preajma sărbătorilor de iarnă, vedeta le arată tuturor cum să-și mențină greutatea ideală cu doar 3 exerciții simple.

Ninel Conde poartă părul desprins și are un machiaj de seară

Ninel Conde în cadrul unei conferințe de presă. 5 oct 2020

Profimedia Images

Ninel Conde demonstrează încă o dată că un trup de invidiat poate fi obținut oricând, dacă ai grijă ce mănânci și câte exerciții fizice faci. Actrița le-a arătat fanilor din online 3 exerciții simple pe care oricine le poate face acasă în această perioadă.

Fiind sărbătorile de iarnă, toată lumea se concentrează pe bucatele care vor fi așezate pe masa de Crăciun. Astfel, artista a venit cu o nouă propunere pentru ca oricine să-și poate menține greutatea ideală.

Ninel Conde a lăsat un mesaj pe contul personal de Instagram, dar și câteva sfaturi alături de exercițiile fizice, pe InstaStory.

Ninel Conde, sfaturi pentru menținerea greutății

Actrița din “Rebelde” face parte din grupul artistelor cărora le place să aibă grijă de greutatea lor, dar și de felul cum se prezintă pe scenă. Ninel Conde apelează întotdeauna la specialiști, atunci când are nevoie de ajutor și reușește de fiecare dată să fie într-o formă fizică de invidiat.

Pentru a-și ajuta fanii să-și mențină greutatea ideală în prag de sărbători și nu numai, artista a postat 3 exerciții fizice pe care oricine le poate face în propria casă. De asemenea, a lăsat și un mic exemplu de bucate pe care le poți încerca în această perioadă, fără a pune kilograme în plus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că face parte din lumea spectacolului, Ninel Conde nu se sfiește să-și arate chipul fără pic de machiaj, asta pentru că întotdeauna are grijă de pielea ei. Vedeta le ajută întotdeauna pe femeile care au nevoie, atât cu recomandări, cât și cu sfaturi.

De data aceasta, Ninel Conde și-a dezvăluit cele 3 exerciții importante care o ajută să-și mențină greutatea ideală. Exerciții sunt potrivite pentru oricine își dorește acest lucru și pot fi făcute în propria casă, fără echipament ajutător. Astfel, caloriile acumulate în timpul mesei, pot fi date ușor jos, fără prea multe bătăi de cap.

Ninel Conde, 3 exerciții fizice ideale pentru sărbătorile de iarnă

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Ninel Conde și-a dezvăluit secretul unui abdomen de fier și a lăsat în online 3 exemple de exericiții fizice pentru pasionați, dar și pentru cei care vor să înceapă un stil de viață mai sănătos.

Ninel Conde a scris cu lux de amănunte pașii pe care ea îi urmează personal în această perioadă, atunci când își dorește să se mențină în formă. Exercițiile fizice alături de o dietă corespunzătoare, ajută fiecare organism să se mențină pe linia de plutire.

“În această perioadă mulți încercăm să renunăm la diete, nu-i așa? Dar nu putem să renunțăm la exercițiile fizice. Așa că vă las trei exerciții care sunt incluse în programul meu săptămânal și pot fi făcute acasă, fără a fi necesare greutățile. Primul exercițiu, genuflexiunile. Îmbunătățesc postura, tonifică posteriorul și ajută mușchii picioarelor. Sunt minunte.

Un al exercițiu care îmi place lucrează abdomenul, abdomenele. Ne ajută să ne menținem rezistența, echilibrul și mușchii abdomenului. Și să nu uităm de partea superioară a corpului. Printre exercițiile mele preferate se numără și flotările. Nu doar că ne ajută mușchii brațelor, dar susține multe alte părți ale corpului. Toți pentru unu!”, a dezvăluit Ninel Conde.

Ninel Conde și-a început cariera artistică atunci când a câștigat concursul Señorita Estado de México în 1994. A studiat teatru și expresii corporale în cadrul Centro de Arte y Teatro Emilia Carranza, dar și canto alături de Sergio Jimenez.

În articolul

Ninel Conde, sfaturi pentru menținerea greutății. Care sunt cele 3 exerciții la care vedeta apelează în preajma sărbătorilor de iarnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x