Ninel Conde susține întoarcerea formației RBD pe marile scene ale lumii. Ce videoclip emblematic a postat artista în mediul online

Publicat pe 30.01.2023 la 18:15 Actualizat pe 30.01.2023 la 18:58

Ninel Conde susține întoarcerea formației RBD pe marile scene ale lumii. Ce videoclip emblematic a postat artista în mediul online.

Ninel Conde și Dulce Maria pe scenă

Ninel Conde susține întoarcerea formației RBD pe marile scene ale lumii

Happy Channel

Ninel Conde se alătură fenomenului Rebelde și îi susține pe cei cinci integranți în ideea revenirii pe marile scene ale lumii. Actrița a postat câteva imagini din celebra telenovelă și a creat furori pe contul personal de socializare.

Ninel Conde susține întoarcerea formației RBD pe marile scene ale lumii

Actrița și cântăreața i-a dat viață faimoasei Alma Rey în celebra telenovelă de la începutul anilor 2000. Ninel Conde a împărtășit cu fanii din mediul online un videoclip din Rebelde, acolo unde a purtat de-a lungul timpului costume mulate ce i-au pus în evidență trupul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu pot să explic ce emoție am simțit când am deschis această cutie plină cu toate amintirile noastre ce ne-a marcat viețile. Vă iubesc la infinit și mă simt mândră de voi și desigur că voi fi aici să împărtășesc încă o dată veștile bune.”, a scris Ninel Conde pe pagina personală de Instagram. La scurtă vreme, fanii au ținut să reacționeze și să îi ofere comentarii și aprecieri.

“Cu toții vrem ca Alma Rey să-și interpreteze succesul”, “nașa Rey nu putea rămâne fără hainele sale”, „vrem să o vedem pe Alma cântând”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Ulterior, Ninel Conde a postat alte imagini alături de Dulce Maria.

“Cine își amintește de acest moment alături de minunata mea fiică Roberta? Te iubesc mult. RBD trăiește acum mai mult ca oricând și vrem să ne amintim fiecare moment special.”, a scris Ninel Conde. La 15 ani de la despărțirea grupul RBD, cei cinci integranți și-au anunțat revenirea pe marile scene.

Giovanni Medina spune că Ninel Conde și-a văzut fiul

Între Ninel Conde și Giovanni Medina relațiile nu au fost întotdeauna cele mai simple. De-a lungul timpului, actrița din “Rebelde” s-a luptat pentru dorința de a-i fi aproape fiului său pe care l-a avut din relația cu fostul său partener. Acum, acesta mărturisește că Ninel Conde locuiește și-a văzut deja fiul, însă nu a specificat niciun detaliu.

“Ne-am întâlnit într-un parc aproape de locuința în care am stat. Acum puțin timp s-au văzut și au stat împreună aproape o oră.”, a spus Giovanni Medina în fața presei. Cât despre ideea că tatăl copilului i-ar fi interzis vedetei să-l vadă, acesta a mărturisit că întotdeauna vor exista condiții corecte în această privință pentru ca nimeni să nu aibă de suferit. Giovanni Medina a demonstrat întotdeauna că este un tată corect și își dorește ca fiul său să aibă o crește onestă.

Deși a început ca și model, Ninel Conde s-a făcut remarcată și în telenovele, dar și pe scenă ca și cântăreață. ‘El Bombón asesino’, așa cum este poreclită vedeta datorită unei piese pe care a scos-o acum ceva timp, a împărțit cu fanii de pe rețelele de socializare modalități de a se menține în formă. La fel ca toate celebritățile, Ninel Conde nu ezită să folosească filtrele de pe Instagram sau machiajele stridente pe care este nevoită să le poarte în fiecare zi. Cu toate acestea, internauții au văzut-o fără machiaj și au rămas impresionați.

În articolul

Ninel Conde susține întoarcerea formației RBD pe marile scene ale lumii. Ce videoclip emblematic a postat artista în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x