Noi povești piperate în lumea cinematografiei! Eduardo Yáñez își mărturisește sentimentele față de Adela Noriega și apelează la empatia actriței

Publicat pe 24.06.2023 la 06:25 Actualizat pe 24.06.2023 la 06:42

Eduardo Yáñez o vrea din nou pe Adela Noriega în telenovele alături de el. Cu toate că actrița a renunțat la lumea filmului de 15 ani, acesta își declară sentimentele și dorințele.

Eduardo Yáñez și Adela Noriega

Gettyimages.com

Anul 2008 a devenit anul în care Adela Noriega a decis să pună capăt carierei de actriță după încheierea telenovelei 'Fuego en la sangre', producție în care a împărțit succesul cu Eduardo Yáñez. Acesta o invită acum pe actriță să facă parte dintr-o nouă poveste cinematografică.

Deși actorul respectă motivele protagonistei din 'María Isabel' și 'El privilegio de amar' de a sta departe de melodrame, el speră totuși să lucreze din nou cu ea.

Ce i-a transmis Eduardo Yáñez Adelei Noriega

Acest fapt nu numai că l-a determinat să îi dea un telefon actriței, dar și să precizeze că, spre deosebire de partenera sa 'dispărută', printre planurile sale nu se numără retragerea din televiziune, potrivit univision.com.

"Nu, nu aș face asta, iubesc această carieră, nu spun că ea nu o iubește, Adela este o persoană pe care o iubesc foarte mult, îi sunt foarte recunoscător pentru cele trei telenovele pe care le-am făcut și sper să mai fac una cu ea dacă un producător se gândește la asta sau dacă timpul ne dă ocazia, ar fi minunat, este o prietenă și o parteneră excelentă", a declarat el pentru TVyNovelas în interviul publicat pe 21 iunie.

"Cu toate acestea, aș vrea să fiu ca López Tarso, să lucrez până când voi ajunge soponcio pe scenă", a mai spus interpretul în vârstă de 62 de ani.

Înainte de a se retrage din showbiz, Adela Noriega a împărțit de trei ori succesul în producții cu Eduardo Yáñez: prima dată în 1988 în "Dulce desafío", următoarea în 1993 în "Guadalupe" și ultima în 2008 în "Fuego en la sangre".

Ce s-a întâmplat cu Adela Noriega după ce s-a retras din telenovele?

Deși se știu puține lucruri despre Adela Noriega, în august 2020, jurnalistul Gustavo Adolfo Infante a afirmat că actrița locuia într-o casă luxoasă din colonia Polanco din Ciudad de Mexico împreună cu fratele ei Álex.

De asemenea, el a afirmat că vedeta de telenovele nu se ocupa de imobiliare, ci de cumpărarea și vânzarea de bijuterii. Cu toate acestea, câteva luni mai târziu, Alicia Machado, în timpul participării sale la un reality show, a afirmat că Adela Noriega locuia în Weston, Florida.

În articolul

Noi povești piperate în lumea cinematografiei! Eduardo Yáñez își mărturisește sentimentele față de Adela Noriega și apelează la empatia actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x