Noi vești despre serialul în care Gökhan Alkan va juca rolul de protagonist. O va avea ca parteneră pe Burcu Özberk

Publicat pe 24.12.2023 la 21:11 Actualizat pe 22.12.2023 la 22:00

Noi vești despre serialul în care Gökhan Alkan va juca rolul de protagonist. O va avea ca parteneră pe Burcu Özberk.

Gökhan Alkan poartă o cămașă și ochelari de soare

Noi vești despre serialul în care Gökhan Alkan va juca rolul de protagonist

Happy Channel

Gökhan Alkan și Burcu Özberk urmează să apară împreună pe micile ecrane în rolurile de protagoniști din serialul “Kraliçe”. Cu toate că filmările urmau să se finalizeze, nu au mai putut fi reluate din cauza cutremurelor din Turcia din data de 6 februarie.

Noi vești despre serialul în care Gökhan Alkan va juca rolul de protagonist

Burcu Özberk, actrița care îi va fi alături lui Gökhan Alkan în noul proiect profesional, s-a arătat dornică să ajute victimele afectate de cutremure, atât din punct de vedere financiar cât și moral. Aceasta a continuat să fie activă pe internet și să distribuie informații relevante pentru toți cei care au nevoie. Nu este singura care a luat această decizie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce rănile create de acest dezastru încearcă să se închidă, serialul “Kraliçe” urmează să-și deschidă din nou porțile pentru ca filmările să se poată finaliza. Acesta va urma să apară în luna martie a acestui an. Produsul spune povestea a trei frați a căror viață se schimbă după moartea tatălui. Adaptat după serialul american “Queen sugar”, se așteaptă a fi un succes. Burcu Özberk și Gökhan Alkan vor interpreta personajele Deniz și Ateș, soț și soție care se așteaptă a fi cel mai curios cuplu dintr-o producție turcească. Maestrul actor Cihat Tamer va face parte din distribuție, proiect ce va fi regizat de Cevdet Mercan. Se așteaptă a fi un serial mult așteptat.

Alături de cei trei, va veni pe platourile de filmare și Cihat Tamer. Acesta va juca rolul Galip pentru o perioadă, însă lucrurile vor lua o altfel de întorsătură după ce viețile celor trei frați se schimbă odată cu moartea tatălui lor. Selin Şekerci și Özgün Kahraman vor fi de asemenea parte din distribuție. Çetin Tekindor, cel care a făcut parte și din “Dragostea plutește în aer”, se va alătura celorlalți actori într-o situație similară. Cihat Tamer s-a născut în 1943, însă își continuă cariera în aceeași manieră, fiind printre pionierii actoriei și cinematografiei.

Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”

Gökhan Alkan este cunoscut publicului datorită rolului de protagonist din serialul turcesc “Inimă rănită”. Odată cu acest proiect a devenit faimos în toată lumea și este urmărit atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Deși fanii îl știu drept un actor desăvârșit, se pare că acesta este de fapt specializat pe muzică, având o bază solidă în timpul facultății.

Este recunoscut în lumea întreagă, însă puțini știu că Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită” suferă de sindromul Asperger. Este o formă de autism ce poate fi însă tratată. Actorul a reușit să folosească fiecare problemă în avantajul său și reușește astăzi să-și transpună energia în proiectele profesionale.

“Nu am fost niciodată interesat de faimă, nu sunt interesat nici acum. Cred că oricine ești pe lumea asta, orice faci, ar trebui să fii în primul rând capabil să te arăți pe tine lumii întregi și apoi să joci un personaj. Mă simt constant și încerc să mă regăsesc cu fiecare ocazie. De fiecare dată când lucrez, îmi dau seama că îmi place acest lucru. Viața va trece astfel mult mai ușor.”, a declarat protagonistul din “Inimă rănită”, potrivit Riri-nano.com.

În articolul

Noi vești despre serialul în care Gökhan Alkan va juca rolul de protagonist. O va avea ca parteneră pe Burcu Özberk

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x