Nora Salinas din Carita de Angel are doi copii care îi seamănă leit. Actrița se mândrește cu ei pe rețelele sociale

Publicat pe 11.10.2021 la 11:37 Actualizat pe 11.10.2021 la 12:00

Cunoscuta actriță Nora Salinas din “Carita de Angel” nu își mai încape în piele de bucurie de când a devenit mămică acum ceva timp și se mândrește în continuare cu cei doi copii ai săi. Vedeta postează deseori fotografii cu aceștia și spune că îi iubește nespus.

Nora Salinas poartă o rochie fără mâneci și are părul prins ușor la spate

Nora Salinas în cadrul cele de-a 8-a ediție a Premiilor Latin Grammy

Getty

Nora Salinas este cunoscută publicului ca “Mătușa Perucă” din “Carita de Angel”. Cu o personalitate care ar cuceri pe oricine, actrița a reușit destul de repede să ajungă la inimile a milioane de telespectatori din întreaga lume.

Ulterior, aceasta și-a construit o familie de care este foarte mândră și pe care o prezintă tuturor fanilor de pe rețelele de socializare. Nora Salina are doi copii, un băiețel și o fetiță, și reușește să-și împartă viața între carieră și cei dragi.

Ca toți colegii de breaslă, Nora Salina nu duce lipsă de proiecte în care să fie implicată, însă asta nu înseamnă că își neglijează copiii, din potrivă. Cei trei se distrează la maximum și profită de orice clipă de vacanță.

Nora Salinas, mămică a doi copii

Acum 21 de ani, Nora Salinas își făcea apariția în telenovela “Carita de Angel” și reușea cu ușurință să interpreteze un rol care i se potrivea la perfecție.

Acum toată lumea se întreagă câți copii are Nora Salinas și cum îi cheamă pe aceștia. Ei bine, aflați că frumoasa actriță a dat naștere atât unei fetițe cât și unui băiețel și se mândrește cu amândoi de fiecare dată când are ocazia.

De altfel, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a posta fotografii și filmulețe cu aceștia, astfel că fanii din întreaga lume pot observa cât de devotată este actrița. Recent, Nora Salinas a postat o poză cu fetița cea mică, iar urmăritorii nu au putut trece peste asemănarea izbitoare dintre mamă și copil.

Actrița de origine mexicană are 45 de ani și de-a lungul timpului a reușit să-și facă simțită prezența în telenovele variate, dar și în opere de teatru sau de televiziune. Printre premiile pe care le-a obținut de-a lungul timpului se numără și “Diosa de Plata”.

Nora Salinas de-a lungul timpului

Pe lângă faptul că Nora Salinas este o actriță de succes, aceasta este și o femeie independentă care întotdeauna s-a descurcat pe forțe proprii, fără ajutorul nimănui.

Chiar dacă a trecut prin trei căsnicii și toate au ajuns de domeniul trecutului, se pare că pentru actriță acest lucru nu este un impediment în realizarea proiectelor de viitor. Nora Salinas este fericită alături de copiii ei, José Miguel Borbolla care are 19 ani și Scarlett Bécker Ortíz care are 12 ani.

Chiar dacă Nora Salina nu și-a putut petrece atât de mult timp cu fiul ei atunci când acesta era doar un copil, fotografiile pe care aceasta le postează acum pe conturile de socializare sunt dovada faptului că este o mamă model.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum că băiatul actriței este trecut de vârsta majoratului, acesta poate alege singur cu care din părinți dorește să locuiască. Se pare că cei doi copii ai actriței nu au o relație atât de bună, având în vedere că sunt frați vitregi.

Chiar dacă există o distanțare evidentă între copii, Nora Salinas continuă să se mândrească cu ei pe contul personal de Instagram, acolo unde îi numește pe aceștia “cele mai mari reușite din viață.” De asemenea, spațiul virtual a devenit un loc sfânt pentru frumoasa vedetă, având în vedere că reușește să posteze în fiecare zi momente importante din viața personală.

În articolul

Nora Salinas din Carita de Angel are doi copii care îi seamănă leit. Actrița se mândrește cu ei pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x