Noua “jucărie” de scenă a Thaliei arată impresionant! Vedeta revine puternic în muzică | VIDEO. Ce cadou a primit

Publicat pe 15.08.2022 la 14:54 Actualizat pe 15.08.2022 la 15:52

Thalia se bucură de un succes nebun pe plan internațional și continuă să contribuie la ascensiunea sa în carieră punând muzica pe primul plan în viața sa. Până și prietenii știu ce îi place cel mai mult și nu o lasă deloc să se “odihnească”. Ce cadou i-au oferit și cum arată chitara înțesată cu pietre și sclipici.

Thalia

Getty Premium

Thalia revine cu mult aplomb în muzică și pregătește noi capodopere muzicale ca pe vremuri, când numele său umplea stadioane întregi de oameni și făcea spectacole incendiare. Acum, la 50 de ani nu se lasă mai prejos și muncește tot mai mult pentru a aduce prospețime în muzică.

Știe cum să-și țină fanii în priză și le oferă mici “pastile” de distracție, publicând videoclipuri scurte cu proiectele la care lucrează, dar și cu instrumentele sale preferate.

Thalia a prezentat fanilor noua sa “jucărie” de scenă! Cum arată chitara roz, plină de sclipici primită în dar

La fel de tânără, dar cu câțiva ani în plus, Thalia strălucește pe ecrane și aduce savoare pieței muzicale. După o perioadă în care telenovelele au fost pe primul plan, Thalia a revenit la cea dintâi pasiune a sa: muzica, pe care de altfel nu a lăsat-o niciodată la o parte.

De curând, ea a publicat un videoclip cu o chitară primită în dar și a fost în culmea fericirii să arate tuturor cadoul personalizat. Fanilor le-a dat de înțeles că se pregătește să aducă un nou proiect, lucru îmbucurător pentru toți!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalia a îmbrăcat costumul lui Marimar, la 30 ani de la rolul care a făcut-o celebră. “Regina telenovelelor” continuă să facă furori | FOTO

A trecut de prima tinerețe când purta rochii cu numere mici, însă Thalia este tot în formă, dovadă că a îmbrăcat aceeași rochie pe care a purtat-o în urmă cu trei decenii. De la perioada de glorie în lumea filmului a trecut ceva timp, însă, în ciuda vârstei, actrița și cântăreața, originară din America de Sud, arată impecabil.

Thalia a devenit cunoscuta in anii 90 ca actrita de telenovele, unele din cele mai renumite fiind „Maria Mercedes”, „Marimar”, „Maria la del Barrio”, „Rosalinda”.

Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

În articolul

Noua “jucărie” de scenă a Thaliei arată impresionant! Vedeta revine puternic în muzică | VIDEO. Ce cadou a primit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x