Noua serie în care Akın Akınözü joacă rolul de protagonist a reușit să-i aducă actorului succes în mediul online. Despre ce este vorba

Publicat pe 07.08.2023 la 16:04 Actualizat pe 07.08.2023 la 17:45

Akın Akınözü joacă rolul de protagonist în seria The Tuzak alături de Bensu Soral. Faimosul actor continuă să-și crească exponențial succesul în mediul online datorită noii sale colaborări.

Akin Akinozu poartă o geacă deschisă la culoare și are barbă

Noua serie în care Akin Akinozu joacă rolul de protagonist a reușit să-i aducă actorului succes în mediul online

Happy Channel

Akın Akınözü și Bensu Soral joacă rolurile de protagoniști în cel mai nou serial turcesc, The Tuzak. A apărut încă de la început ca o poveste de succes și un cuplu îndrăgit, iar secretul celor 26 de episoade a fost dezvăluit la scurtă vreme.

Noua serie în care Akın Akınözü joacă rolul de protagonist a reușit să-i aducă actorului succes în mediul online

Cu toate că începutul a adus probleme producătorilor, fanii din străinătate au reușit să rămână pe poziții și să-i aducă lui Akın Akınözü faima mult dorită. Acesta a avut un succes răsunător și în alte seriale pentru care a interpretat personajul principal. Seria Tuzak a fost transpiră în tot mai multe țări, iar proiectul a văzut într-un final lumina zilei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, actorul de origine turcă reușește să cucerească publicul. Cele mai recente fotografii sunt din vacanța acestuia. Cu toate că proiectele sale au avut mai puțin succes în țara natală, s-a dovedit totuși că munca sa nu a fost în zadar. Seria Tuzak a întâlnit fani din Africa de Nord și India, fiind printre cele mai apreciat producții.

Bensu Soral este protagonista seriei Tuzak și a reușit de asemenea să-și consolideze o armată de fani în mediul online. A primit recunoaștere internațională și în acest moment se clasează ca fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

“Serialul s-a terminat, acum e totul liniștit, mă bucur de asta. O să mă odihnesc puțin, să-mi iau un timp pentru mine. O să fie vorba despre vacanță.”, a spus vedeta. A punctat faptul că odată cu noua producție, a reușit să-și stăpânească mai bine calitățile de actriță. Bensu Soral s-a născut pe 23 martie 1991 în Turcia și este căsătorită cu producătorul Hakan Baș încă din 2018.

Pentru Bensul Soral, seria Tuzak a fost un real succes

Unul dintre cele mai așteptate seriale din Turcia a început pe 28 aprilie 2023 și a devenit timp de un sezon o poveste despre răzbunare și iubire. Producția care îi aduce pe Bensu Soral și Akın Akınözü în rolurile principale, a fost intens discutată în mediul online. Cu toate acestea, fanii se așteaptă la un alt proiect puternic din partea celebrului actor de origine turcă.

În ceea ce o privește pe faimoasa Bensu Soral, aceasta a primit nenumărate aprecieri din partea fanilor. 25 de episoade au adus-o pe micile ecrane în rolul unei femei puternice. A studiat grafică în cadrul Marmara University și a jucat în seriale precum “Insider”, “Love reserved”, “Private lesson” și altele.

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. De-a lungul timpului a avut probleme de sănătate din cauza dietelor stricte pe care le-a urmat.

Este sora actriței Hande Soral și de asemenea are un frate geamăn Bedirhan. Cu ajutorul surorii sale a început să fie interesată de actorie și a început studiile în cadrul Istanbul Public Theatre. A câștigat un premiu important în 2015 în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards.

În articolul

Noua serie în care Akın Akınözü joacă rolul de protagonist a reușit să-i aducă actorului succes în mediul online. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x