Noul look al Laurei Zapata. Cum arată sora Thaliei la 65 de ani

Publicat pe 28.10.2021 la 14:12 Actualizat pe 28.10.2021 la 14:42

Laura Zapata sfidează orice formă de trecere a timpului și reușește să-și mențină un look fresh și tânăr. Recent aceasta le-a arătat fanilor cum se vopsește la 65 de ani, la salon.

Laura Zapata poartă părul aranjat, are bijuterii și un machiaj lejer, de zi

Laura Zapata are 65 de ani și un look de invidiat

Profimedia

Deși are 65 de ani, Laura Zapata nu se uită la trecerea timpului și se îngrijește de look-ul său exact ca în tinerețe. Cea care o interpretează pe “Malvina Del Olmo” în telenovela “Maria Mercedes”, s-a născut la 31 iulie 1956, în Mexic. Este o actriță de succes, cu o carieră impresionantă. Aceasta este cunoscută și pentru vocea ei extraordinară.

Laura a fost căsătorită cu Juan Eduardo Sodi de la Tijera și este sora vitregă a faimoasei actrițe și cântărețe Thalia. Are doi fii, Patricio Sodi și Claudio Sodi. Datorită faptului că a cochetat cu lumea muzicii și a dansului, ea și Thalia au fost primele din familia Sodi care au devenit faimoase.

Laura Zapata nu uită să fie în trend cu moda din zilele acestea, așa că postează destul de des fotografii pe rețelele de socializare. Aceasta le-a arătat fanilor cum s-a vopsit.

Noul look al Laurei Zapata la 65 de ani

Laura Zapata are peste 140 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, oameni care îi sunt alături în fiecare clipă a vieții. Artista a primit peste 2 mii de inimioare la poza unde apare în salonul de coafură și își aranjează podoaba capilară.

“După cum vedeteți, sunt și astăzi cu Tassiano Bianco să văd ce-mi mai face la păr.”, spune Laura Zapata.

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară: “micuța Lulu”, „îmbrățișări din Vallarta, iubita”, “ești încă în Mexic, nu pot să cred”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă faptul că este o artistă desăvârșită, Laura Zapata nu uită să fie și femeie, așa că de fiecare dată când are ocazia, intră în bucătărie și le arată fanilor săi ce preparate face. Aceasta nu uită de bunica ei și a Thaliei, așa că de câte ori are ocazia, o vizitează pe aceasta. Fanii pot vedea apropierea dintre cele trei doar răsfoind puțin paginele de socializare ale acestora.

În ciuda faptului că are 65 de ani, Laura Zapata este încontinuare o femeie frumoasă care ține la aparițiile sale și încearcă de fiecare dată să iasă din anonimat.

Laura Zapata de-a lungul timpului

Laura Zapata a vizitat țara noastră de trei ori și de fiecare dată a avut doar cuvinte de laudă la adresa locurilor de aici. Actrița s-a retras din activitate în anul 2017, iar cel mai bine este cunoscută publicului ca “Malvina” din “Maria Mercedes”.

De-a lungul timpului a primit nenumărate premii pentru activitatea sa, iar cel mai importante este cel pentru rolul pe care l-a jucat chiar în “Maria Mercedes”. Deși este cunoscută pentru rolurile sale din telenovele, Laura Zapata a jucat și în câteva filme importante care au reușit să fie pe primele locuri în topuri.

“Alas doradas”, “El patrullero 777”, “La Guerra de los pasteles”, “Nuestro juramento”, “Cuatro piernas”, sunt doar câteva dintre titluri.

În 2002, Laura Zapata și sora ei Ernestina au fost răpite și duse într-o locație necunoscută. Cu toate că veste a zguduit întreaga Americă Latină, iată că lucrurile s-au desfășurat în perfectă siguranță, iar cele două femeie au scăpat tefere.

În articolul

Noul look al Laurei Zapata. Cum arată sora Thaliei la 65 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x