Numele faimoasei Hande Erçel a fost pe buzele tuturor în 2022. Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă

Publicat pe 27.12.2022 la 17:06 Actualizat pe 27.12.2022 la 17:54

Numele faimoasei Hande Ercel a fost pe buzele tuturor în 2022. Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă.

Hande Erçel poartă o bluză albă și zâmbește

Numele faimoasei Hande Erçel a fost pe buzele tuturor în 2022

Happy Channel

Hande Erçel a reușit să-i surprindă pe toți atunci când a luat decizia de a se despărți de Kerem Bursin, colegul său de platou din cadrul serialului “Dragostea plutește în aer”. De asemenea, vestea că nepoțica sa suferă de cancer a făcut-o să renunțe o perioadă la proiectele profesionale.

Numele faimoasei Hande Erçel a fost pe buzele tuturor în 2022

Protagonista din “Dragostea plutește în aer” a confirmat odată pentru totdeauna că nu formează un cuplu în prezent. Numele său a fost pe buzele tuturor în 2022, însă de cele mai multe ori s-a zvonit că are noi legături amoroase după despărțirea de Kerem Bursin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte tristă din cauza veștilor care apar despre mine cum că m-aș întâlni cu cineva. Cel cu care am ieșit este un prieten bun și îl iubesc.”, a spus vedeta. Hande Ercel a adaugat că “deseori se împrășite vești despre viețile oamenilor fără a se gândi la viețile lor în particular și asta mă întristează.”

“Deci trebuie să clarific lucrul acesta și să distrug zvonurile care se împrășite peste tot. Sunt o femeie singură.”, a adăugat vedeta. Cele mai recente vești spuneau că aceasta se află într-o relație cu jucătorul de baschet Kartal Özmızrak. Ultimul său partener a fost Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”.

Născută pe 24 ianuarie 1993 în Turcia, a devenit cunoscută odată cu rolul din “Dragostea plutește în aer”. Cu peste 29 de milioane de fani pe pagina personală de socializare, actrița a revenit în mediul online cu o ținută bărbătească. Rochia scurtă neagră și palton oversized au reușit să îi trimită pe fani cu gândul la filmele de acțiune din anii ’90. “Sora mea a fost o fantomă toată vacanța”, a ținut să scrie în cadrul descrierii Hande Erçel.

Cum vede Hande Ercel viața din spatele camerelor de filmat

Într-unul dintre interviurile recente, aceasta a vorbit deschis despre viața din spatele camerelor, atunci când nu se află la filmări.

„Viața mea de zi cu zi este normală și pașnică. Este la fel de calmă și senină pe cât vă puteți imagina.”, a transmis vedeta. Protagonista din “Dragostea plutește în aer” a menționat că tot ceea ce a obținut până în prezent a fost prin muncă proprie.

„Chiar și în cele mai dificile zile, nu m-am bucurat de luxul de a renunța. În vremuri ca acestea, nu suport puternic. După aceea, încerc să-mi găsesc din nou putere, ținându-mă de lucrurile pentru care sunt recunoscătoare”., au fost cuvintele transmise de vedetă. În cadrul profilului său personal de Instagram, Hande Ercel își expune hobby-urile din viața de zi cu zi, atunci când nu își exercită meseria de actriță.

„Pot juca orice rol al cărui scenariu mi se pare potrivit. Nu am multe limite în privința asta.”, sunt cuvintele vedetei. Susține că nu este pasionată de modă, însă de cele mai multe ori o vedem purtând ținute diferite de fiecare dată. Hande Ercel mărturisește că cel mai mare model al său în viață este chiar mama sa, Aylin Erçel, care s-a stins din viață acum ceva timp.

În articolul

Numele faimoasei Hande Erçel a fost pe buzele tuturor în 2022. Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x