O mai ții minte pe Daniela Aedo din “Îngerașii”? Acum are 26 de ani și un partener care o răsfață în fiecare clipă

Publicat pe 15.09.2021 la 13:40 Actualizat pe 15.09.2021 la 14:59

O mai ții minte pe Daniela Aedo din “Îngerașii”? Acum are 26 de ani și este total schimbată, însă cea mai mare surpriză a tuturor a fost când a apărut pe rețelele de socializare împreună cu iubitul ei. Cine este bărbatul care i-a furat inima actriței?

Daniela Aedo îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă pe covorul roșu la un eveniment monden

Daniela Aedo pe covorul roșu în anul 2019

Profimedia Images

O mai ții minte pe Daniela Aedo din "Îngerașii"? La începutul anilor 2000, actrița încânta telespectatorii cu vocea ei angelică interpretând rolul micuței Dulce Maria.

La 26 de ani, vedeta este extrem de activă în viața profesională, dar și în viața personală, acolo unde totul îi merge ca pe roate. Se pare că aceasta are un iubit pe care l-a ținut ascuns de ochii celor curioși, însă acum a venit momentul ca toată lumea să știe cine este alături de ea în fiecare clipă.

Daniela Aedo și-a surprins fanii recent, atunci când a postat câteva fotografii rare în care apare alături de iubitul ei.

O mai ții minte pe Daniela Aedo din “Îngerașii”?

Pablo Yescas este bărbatul care i-a furat inima și este un cunoscut cântăreț de origine mexicană. Chiar dacă Daniela Aedo și-a ținut relația ascunsă de ochii presei, iată că acum a dorit să se afișeze împreună cu bărbatul care a cucerit-o.

Cu ocazia aniversării a doi ani și jumătate de relație, Daniela Aedo a postat o serie de fotografii în care este alături de iubitul ei.

“Timpul trece greu pentru cei care așteaptă, zboară pentru cei care se tem...dar este etern pentru cei care iubesc. Am împlinit doi ani și jumătate de relație, iubitul meu. Suntem cei mai drăguți din lume”, a scris Daniela Aedo pe contul personal de Instagram.

Cine este iubitul Danielei Aedo

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, așa că cei care au apreciat-o pe celebra actriță din “Îngerașii”, i-au urat toate cele bune și i-au transmis cele mai frumoase gânduri.

Pablo Yescas este un cunoscut cântăreț mexican cu peste 2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii atât din viața personală cât și din cea profesională.

Cât despre Daniela Aedo, după cariera fulminantă în lumina reflectoarelor, aceasta a decis că își dorește să ducă o viață normală și o bună perioadă de timp nu a mai jucat în nicio telenovelă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2018, actrița a decis să se întoarcă pe platourile de filmare și a jucat în câteva episoade din “Como dice el dicho”, dându-i viață Elisei.

Daniela Aedo mai este cunoscută și pentru melodiile ei de succes ce au cucerit iremediabil fanii, astfel că a reușit să rămână în inimile celor care au iubit-o de mică. Vedeta reușește să fie întotdeauna activă pe rețelele de socializare, acolo unde le arată tuturor cât este de implicată în proiectele pe care le duce întotdeauna la bun sfârșit.

După ce a interpretat rolul lui Dulce Maria în “Îngerașii”, Daniela Aedo a mai jucat și în telenovela “Vivan los ninos”.

În articolul

O mai ții minte pe Daniela Aedo din “Îngerașii”? Acum are 26 de ani și un partener care o răsfață în fiecare clipă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x