Oğuzhan Koç formează un cuplu cu Hazal Subaşı din Legea familiei. După divorțul de faimoasa Demet Özdemir, artistul turc și-a găsit din nou fericirea

Publicat pe 14.10.2024 la 14:08 Actualizat pe 14.10.2024 la 14:53

Oğuzhan Koç și Demet Özdemir au fost căsătoriți timp de 8 luni, însă au decis să se despartă. În prezent, artistul formează un cuplu cu actrița Hazal Subaşı din Legea familiei.

actori pe platourile de filmare

Oğuzhan Koç formează un cuplu cu Hazal Subaşı din Legea familiei

Instagram

Oğuzhan Koç și Demet Özdemir s-au căsătorit în 2022 într-o ceremonie extrem de fastuoasă. Au avut invitații de mare valoare și se credea că dragostea lor va dura la nesfârșit. Cu toate acestea, după 8 luni și-au anunțat separarea.

Oğuzhan Koç formează un cuplu cu Hazal Subași din Legea familiei

În prezent, artistul formează un cuplu cu o altă actriță. De data aceasta vorbim despre Hazal Subași care a făcut parte din distribuția Legea familiei. Aceasta este cu 10 ani mai tânără decât artistul de origine turcă. Această diferență de vârstă nu le-a scăpat internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost Hazal Subași cea care a publicat primele imagini cu partenerul său. Cei doi par să petreacă momente frumoase împreună. După separarea legală de actrița din Vis de iubire, a decis să mai acorde o a doua șansă în iubire și să se bucure de relația cu Hazal Subași.

Aceasta nu a putut scăpa privirilor celor de pe rețelele sociale, mai ales că acest subiect i-a interesat pe internauți multă vreme, arată pinkvilla.com. A fost artistul Berkay Sahin cel care a lăsat de asemenea la iveală câteva ipostaze romantice cu noii parteneri. Din moment ce amândoi sunt extrem de îndrăgiți în lumea întreagă, au reușit să îi încânte pe fani.

Citește și: Demet Özdemir surprinde cu o ținută extrem de curajoasă. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie cu decolteu

Vestea că artistul iubește din nou a venit într-un mod neașteptat. La nunta cu faimoasa din Vis de iubire s-a arătat extrem de încântat. Demet Özdemir a purtat trei rochii diferite. Oğuzhan Koç are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acstea sunt din cadrul proiectelor profesionale în care se implică în prezent.

În cee ace o privește pe Hazal Sabași, aceasta a format un cuplu cu Atakan Basavci, vărul lui Aras Bulut Iynemli. Aceasta a lăsat câteva cuvinte în urma despărțirii.

“Ne-am separat vorbind, au fost motive generale ca stresul de la muncă și lipsa timpului.”, a spus vedeta.

Cine este Hazal Subași din Legea familiei

Născută în 1995, a fost numită Miss Turcia în competiția din 2015. Au urmat roluri în seriale de succes precum Legea familiei, producție difuzată și pe Happy Channel. Printre alte seriale în care a jucat se numără "Kasaba Doktoru", "Dilek Taşı", "İlk ve Son".

Legea familiei a avut premiera în 2017 și a fost unul dintre cele mai importante seriale din Turcia la acel moment. Actrița are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Ținuta aleasă de faimoasa Demet Özdemir pentru o plimbare cu vaporul. Actrița nu a renunțat la accesorii

Este pasionată de modă și asta se vede din fotografiile publicate pe pagina de socializare. De asemenea, este iubitoare de animale și ori de câte ori are ocazia se întoarce la prietenii săi necuvântători.

În prezent, aceasta formează un cuplu cu artistul turc Oğuzhan Koç în vârstă de 39 de ani. Până în prezent cei doi nu au oferit nicio declarație în fața jurnaliștilor. Berfu Yenenler a publicat o fotografie romantică cu aceștia și a notat “Te iubesc foarte mult”.

În articolul

Oğuzhan Koç formează un cuplu cu Hazal Subaşı din Legea familiei. După divorțul de faimoasa Demet Özdemir, artistul turc și-a găsit din nou fericirea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x