Özcan Deniz se află în vacanță alături de copilul său și noua soție. Ce fotografie a publicat actorul în mediul online

Publicat pe 12.04.2024 la 19:02 Actualizat pe 12.04.2024 la 19:37

Özcan Deniz surprinde cu o fotografie din vacanță la scurtă vreme după ce a susținut un concert în Turcia. Actorul a zburat imediat către familia sa pentru a le fi alături.

actor poartă un tricou alb

Özcan Deniz se află în vacanță alături de copilul său și noua soție

Happy Channel

Actorul și interpretul Özcan Deniz s-a căsătorit cu Samar Dadgar, o vedetă cu 22 de ani mai tânără. Pe 20 ianuarie 2023 cei doi și-au exprimat cele mai sincere sentimente unul față de celălalt. La scurtă vreme după ultimul concert din Cipru, acesta a revenit într-un suflet alături de familie.

Özcan Deniz se află în vacanță alături de copilul său și noua soție

De-a lungul timpului, artistul a câștigat respectul tuturor fanilor. Turcii îl cunosc despre o vedetă dedicată, atât pe scenă cât și pe micile ecrane. Acesta și-a exprima recunoștința pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este cineva printre voi care suferă din iubire? O să vă iau această durere, chiar dacă doar pentru puțin timp cu melodiile pe care o să le cât acum, nu aveți nicio îndoială.”, a specificat acesta, arată milliyet.com.tr. Artistul de succes în vârstă de 51 de ani a câștigat încă o dată respectul tuturor. La scurtă vreme după prestația sa, a ținut să se întoarcă cu primul avion la familia sa.

Cu toate că și-a petrecut o scurtă vacanță departe de soția Samar Dadgar și fiul Kuzey, acesta a revenit în Istanbul cât de repede a putut. În presa din Turcia s-a vehiculat că artistul s-ar fi căsătorit în mare grabă, asta pentru că soția sa ar fi rămas însărcinată. Cei doi au negat aceste idei și tânăra sa soție a oferit chiar declarații în acest sens.

Cei trei au pozat într-o ipostază de familie la scurtă vreme după întoarcerea acestuia de la una dintre reprezentații. Özcan Deniz are 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de cei mai importanți oameni din viața sa.

“Îmi pare rău pentru Kuzey, este forțat să stea la poză”, “Pentru dragul de Kuzey, sper ca tatăl lui să fie sănătos să poate să-i îndeplinească dorințele”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Detalii despre viața personală a lui Özcan Deniz

S-a căsătorit cu mama fiului său și au rămas împreună între 2018 și 2019. Ulterior, și-a dăruit viața creatoarei de modă iraniene Samar Dadgar cu care s-a căsătorit în 2023. Diferența de vârstă dintre cei doi de 22 de ani nu a reprezentat totuși o problemă în ceea ce-i privește.

Cei doi împărtășesc momente emoționante pe rețelele sociale, iar cea mai recentă vine cu titlul “Vacanță plăcută”. Ca în orice an, celebritățile din Turcia au o vacanță de 3 zile pe lângă zilele de reprezentații pe care le oferă.

Printre aceștia se află și faimosul Özcan Deniz. Cel mai recent rol al său este în serialul Red Goncalar. A vorbit despre momentul în care a fost interzisă povestea din Turcia.

“În timp ce eu credeam că este cel mai moral job din viața mea, acest serial a fost acuzat dramatic de imoralitate.”, a specificat actorul turc. Acesta a realizat o postare specială pe rețelele sociale, acolo unde s-a lăsat expus în acest fel, ca niciodată până acum. Fanii spun că este un actor întotdeauna elegant.

În articolul

Özcan Deniz se află în vacanță alături de copilul său și noua soție. Ce fotografie a publicat actorul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x