Özge Gürel a îmbrăcat o rochie leopard și s-a lăsat fotografiată ca o adevărată divă

Publicat pe 28.12.2022 la 19:15 Actualizat pe 28.12.2022 la 20:06

Özge Gürel a îmbrăcat o rochie leopard și s-a lăsat fotografiată ca o adevărată divă. Fanii au reacționat la scurt timp pe rețelele sociale.

Ozge Gurel poartă părul desprins și își ține mâna stângă la tâmplă

Ozge Gurel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia

Happy Channel

Ozge Gurel reușește și de această dată să cucerească inimile fanilor cu cea mai nouă postare din mediul online. Vedeta propune o ținută aparte, iar miile de comentarii susțin acest lucru. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și asta se vede cu ochiul liber atunci când privim conturile sale de socializare.

Özge Gürel a îmbrăcat o rochie leopard și s-a lăsat fotografiată ca o adevărată divă

Özge Gürel trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta care a împărțit același platou de filmare cu Can Yaman reușește să depășească toate recordurile în viața profesională, iar în cea personală se bucură de toată iubirea partenerului său, actorul de origine turcă, Serkan Çayoğlu. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani, iar vara aceasta au decis să treacă la nivelul următor, căsătorindu-se. O ceremonie extrem de romantică i-a adus împreună alături de cei dragi într-o zonă unică din Italia, Verona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De atunci, cei doi trăiesc într-o lună de miere și formează pentru mulți fani cuplul perfect. Cu toate acestea, atât Ozge Gurel cât și Serkan Cayoglu nu uită de proiectele profesionale personale. Un exemplu este cea mai recentă fotografie postată pe pagina personală de Instagram a actriței. Vine ca o nouă colaborare. Vedeta a îmbrăcat o rochie leopard și s-a lăsat fotografiată ca o adevărată divă.

“Așa am simțit în seara asta”, a scris vedeta în cadrul descrierii. Peste o mie de comentarii au fost lăsate din partea fanilor, cei mai mulți dintre aceștia apreciind spectacolul fotografic oferit de vedetă.

“Magnifică”, “Minunată”, “Ești o creatură divină”, “Profilul perfect pentru Leonardo Da Vinci”, au fost cele mai multe dintre comentarii. Printre vedetele care i-au apreciat fotografia s-a numărat și Başak Gümülcinelioğlu Çitanak, actrița din îndrăgitul serial “Dragostea plutește în aer” sau “Sen Çal Kapimi”.

La sfârșit de an, Serkan Cayoglu a mărturisit cum a fost 2022, atât din punct de vedere profesional cât și personal: “Acesta a fost un an foarte special pentru noi. Suntem căsătoriți. Cea mai frumoasă din Turcia este soția mea. A fost un an bun.”

Ozge Gurel și Serkan Cayoglu, diferențe de opinie în bucătărie

Vedeta spune că soțul său își dorește să încerce preparate diferite de cele tradiționale, iar acest lucru vine în contradicție cu ceea ce gândește ea însăși.

“Sunt foarte strictă în bucătărie. Mă port de parcă am fi la bucătăria unui hotel. Încerc să-l includ și pe el în ceea ce fac și îi spun să mă ajute la curățatul roșiilor, dar adevărul e că nu-mi doresc asta pentru că el vrea să facă mixuri ciudate. Vreau să gătesc tradițional. El vrea să lucreze diferit, individual.”, a declarat Özge Gürel. De altfel, cele mai recente declarații ale vedetei au reușit să-i pună pe fani pe gânduri.

“Nu ne-am gândit la ideea de a avea un copil la momentul actual. Un copil este o idee grozavă, dar eu și Serkan nu ne-am gândit la asta până acum.”, au fost declarațiile faimoasei Ozge Gurel.

În articolul

Özge Gürel a îmbrăcat o rochie leopard și s-a lăsat fotografiată ca o adevărată divă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x