Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare. Vedeta a inceput noi proiecte profesionale

Publicat pe 10.01.2023 la 14:00 Actualizat pe 10.01.2023 la 15:05

Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare. Vedeta a inceput noi proiecte profesionale.

Özge Gürel poartă părul lung, desprins și își ține mâna stângă spre ureche

Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare

Happy Channel

Özge Gürel și Serkan Cayoglu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Cei doi și-au uimit fanii cu recenta conversație avută chiar pe rețelele sociale, acolo unde obișnuiesc să-i încânte pe aceștia. Frumoasa vedetă în vârstă de 35 de ani a revenit în mediul online.

Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare

Îndrăgostiții s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriaie “Cherry Season” iar prietenia lor s-a transformat la scurt în dragoste. S-au căsătorit în Germania în iulie 2022 și fotografiile din ziua nunții au apărut la scurt timp pe rețelele sociale. Özge Gürel și-a exprimat dragostea într-o postare romantică și ori de câte ori are ocazia reapare în acest fel în fața internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost pregătită înaintea lui Serkan, mi-am pregătit documentele.”, a mărturisit Özge Gürel. Profilul său de Instagram are peste 5 milioane de fani din toată lumea, iar comentariile și aprecierile nu contenesc să apară.

Serkan Cayoglu a ținut să-i răspundă la scurt timp partenerei sale: “Cred că doar cu trei minute sau ceva de genul ăsta. Haide să nu spunem pripim.” Scurta interacțiune a celor doi a reușit să-i emoționeze pe fani. De asemenea, într-un interviu recent, Özge Gürel a mărturisit că în bucătărie își dorește să gătească fără partenerul său.

“Sunt foarte strictă în bucătărie. El se poartă de parcă ar fi bucătăria unui hotel. Mă prefac că includ ceea ce spune el, dar nu este așa. El dorește să realizeze mixuri, eu prefer o bucătărie mai tradițională.”, a mărturisit vedeta.

Özge Gürel își surprinde fanii cu apariții inedite în mediul online

Özge Gürel trăiește una dintre cele mai inedite perioade ale vieții sale, atât pe plan personal cât și profesional. Vedeta a împărtășit același platou de filmare cu Can Yaman și s-a căsătorit cu actorul Serkan Cayoglu.

“Așa am simțit în seara asta”, a scris vedeta în cadrul descrierii fotografie de nuntă. Peste o mie de comentarii au fost lăsate din partea fanilor, cei mai mulți dintre aceștia apreciind spectacolul romantic oferit de vedetă

“Magnifică”, “Minunată”, “Ești o creatură divină”, “Profilul perfect pentru Leonardo Da Vinci”, au fost cele mai multe dintre comentariile fanilor. Printre actrițele care i-au apreciat fotografia s-a numărat și Başak Gümülcinelioğlu Çitanak, actrița din îndrăgitul serial “Dragostea plutește în aer” sau “Sen Çal Kapimi”. La sfârșit de an, Serkan Cayoglu a ținut să mărturisească cum a fost anul 2022. Atât din punct de vedere profesional cât și personal, acesta a ținut să fie sincer cu cei care îl îndrăgesc: “Acesta a fost un an foarte special pentru noi. Suntem căsătoriți. Cea mai frumoasă din Turcia este soția mea. A fost un an bun.” Cât despre Özge Gürel, aceasta a oferit câteva detalii despre cel mai nou serial din care face parte.

“Foarte bune comentarii a avut primul episod. Sincer, am fost foarte fericit că a fost urmărit, deci este totul foarte plăcut. Cred că este un început bun, sperăm să rămână așa.”, a transmis actrița. Nu este pentru prima oară când personajul său reușește să rămână pe buzele tuturor pentru o lungă perioadă de timp.

În articolul

Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare. Vedeta a inceput noi proiecte profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x