Özge Gürel revine în atenția fanilor cu un serial în care a jucat la început de carieră. Despre ce este vorba

Publicat pe 19.07.2023 la 19:53 Actualizat pe 19.07.2023 la 20:18

Özge Gürel traversează o perioadă foarte interesantă din punct de vedere profesional. Vedeta a revenit în atenția fanilor cu un proiect din trecut.

Özge Gürel poartă părul lung, desprins și își ține mâna stângă spre ureche

Özge Gürel revine în atenția fanilor cu un serial în care a jucat la început de carieră

Instagram

Özge Gürel traversează o perioadă foarte surprinzătoare din punct de vedere professional. Vedeta se numără printre cele mai îndrăgite în țara sa natală și nu este de mirare având în vedere proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului.

Özge Gürel revine în atenția fanilor cu un serial în care a jucat la început de carieră

Și-a crescut popularitatea în timp, de-a lungul anilor, mai ales cu fanii din străinătate care i-au devenit prieteni virtuali. Astfel, pe pagina personală de Instagram are peste 6 milioane de urmăritori. Până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A revenit în atenția publicului cu un proiect creat în urmă cu doi ani, fiind vorba despre Bay Yanlış (Mr. Wrong) în 2020. Nu a reușit să găsească ceea ce și-a dorit din punct de vedere profesional în serialul Sipahi. Cu toate acestea, internauții au fost foarte încântați de ceea ce se vehicula a fi acest proiect. Cu toate acestea, cifrele nu au arătat ceea ce producătorii și-ar fi dorit încă de la început. Astfel, a avut un total de doar 8 episoade.

Citește și: Özge Gürel a reușit să schimbe un obicei dominant al soțului ei, Serkan Çayoğlu, de-a lungul anilor. Ce a făcut actorul de dragul soției sale

Întoarcerea faimoasei Özge Gürel după o perioadă tumultoasă pe plan profesional nu era așteptată, dar un serial TV la început de carieră i-a adus o nouă surpriză în viața sa. Este vorba despre Dolunay, acolo unde a jucat rolul de protagonistă alături de Can Yaman în 2017. Se pare că producția are o foarte mare însemnătate pentru fanii din afara Turciei.

A avut de altfel un impact puternic în Italia pentru o vreme. Se zvonește de către experții în industrie faptul că serialul a ajuns în peste 70 de țări și că are un succes răsunător. Succesul răsunător este recunoscut de o audiență enormă în prezent. Cu toate acestea, faptul că actrița nu a putut să observe aceste schimbări bruște a adus un semn de întrebare.

Detalii despre proiectele profesionale ale faimoasei Özge Gürel

După seria Dolunay, faimoasa actriță nu a mai avut noroc scontat. Astfel, fiecare proiect în care s-a implicat a avut o durată de viață minimă. Printre acestea se numără Muhteşem İkili, Bay Yanlış și Sipahi. Özge Gürel este printre cele mai discutat nume la momentul actual în industria filmului din Turcia.

Citește și: Özge Gürel trăiește o iubire ca în filme cu Serkan Çayoğlu | FOTO. Gesturi romantice în văzul tuturor la plajă

Născută pe 5 februarie 1987, are origini grecești. A locuit o perioadă în Silivri din Turcia, acolo unde a optat pentru studiile liceale. Primul său rol a venit în 2014, iar până în prezent are o întreagă filmografie la active. Cel mai recent proiect profesional al său este Sipahi care însă nu a avut o durată de viață atât de mare pe cât s-ar fi așteptat fanii.

Este căsătorită cu actorul Serkan Çayoğlu din 2022, cei doi formând un cuplu de succes în Turcia actuală. Dacă toate actrițele care au jucat alături de Can Yaman au fost cuplate cu acesta la scurtă vreme, nu se poate spune același lucru și despre faimoasa Özge Gürel. Are conturi de socializare pe toate rețelele și ține să comunice cu fanii de pretutindeni.

În articolul

Özge Gürel revine în atenția fanilor cu un serial în care a jucat la început de carieră. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x