Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au diferențe de opinie în bucătărie. Care este motivul pentru care actrița nu își dorește ca soțul său să o ajute la gătit

Publicat pe 26.12.2022 la 19:54 Actualizat pe 26.12.2022 la 20:19

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au diferențe de opinie în bucătărie. Care este motivul pentru care actrița nu își dorește ca soțul său să o ajute la gătit.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu stau unul lângă celălalt și zâmbesc. Actrița este îmbrăcată într-o rochie neagră fără mâneci, iar partenerul ei poartă un costum negru și o cămașă albă

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au diferențe de opinie în bucătărie

Profimedia Images

Faimoasa actriță Özgü Gürel joacă în prezent rolul “Canan” în seria TV “Sipahi”. Aceasta a fost nevoită să învețe mânuirea armelor pentru acest proiect. Într-un interviu recent a mărturisit că uneori se teme să nu rănească pe cineva pe platourile de filmare.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au diferențe de opinie în bucătărie

Este pentru prima oară când Özgü Gürel se află într-un astfel de rol, însă recunoaște că și-a dorit întotdeauna să încerce lucruri diferite față de ceea ce a realizat până în prezent. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 500 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Cele mai apreciate dintre postări au fost cele în care apare alături de soțul său, Serkan Çayoğlu. Vedeta a declarat că are diferențe de opinie în bucătărie cu cel care i-a furat inima pentru totdeauna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2022 după o lungă perioadă în care au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia. Özge Gürel spune că este adepta gătitului în casă, însă nu își dorește ca Serkan Çayoğlu să o ajute la prepararea rețetelor. Vedeta spune că soțul său își dorește să încerce preparate diferite de cele tradiționale, iar acest lucru vine în contradicție cu ceea ce gândește Özge Gürel.

“Sunt foarte strictă în bucătărie. Mă port de parcă am fi la bucătăria unui hotel. Încerc să-l includ și pe el în ceea ce fac și îi spun să mă ajute la curățatul roșiilor, dar adevărul e că nu-mi doresc asta pentru că el vrea să facă mixuri ciudate. Vreau să gătesc tradițional. El vrea să lucreze diferit, individual.”, a declarat Özge Gürel. Aceasta gătește tot ceea ce conține carne, dar și patiserie. Colegul său de platou, Kaan Yıldırım, a rugat-o astfel să aducă preparatele sale și pe platourile de filmare.

“O să aduc prăjiturele de ciocolată pe platourile de filmare. Toată lumea va mânca din mâncarea mea. O să gătesc și o să aduc.”, a spus.

Serkan Çayoğlu impresionează cu o ținută all-black alături de partenera Özge Gürel

Serkan Cayoglu revine pe platourile de filmare cu un nou proiect. Este vorba despre Aşk-ı Destan Gülcemal. Are peste 4 milioane de internauți ce îi urmăresc pagina personală de Instagram, iar în cele mai recente imagini apare îmbrăcat într-o ținută all-black. Acesta nu a oferit detalii mai multe detalii despre subiectul serialului care îl va avea ca protagonist.

“Există pregătiri. Mai sunt încă 2 – 3 săptămâni. Ne vom pregăti în cel mai bun mod posibil și totul va fi ca o bombă.”, a declarat actorul. Nu este încă oficial cine îi va fi alături ca și parte “Bineînțels că o să spun ce cred. Este o decizie comună, cred că va fi spre binele tuturor.”, a continuat vedeta. Acesta studiază în prezent limba spaniolă pentru a își extinde orizonturile în materie de proiecte profesionale. Nu este prima oară când actorul vine cu idei inovatoarea pentru munca sa pe micile ecrane. De asemenea, este cunoscut ca un împătimit al rețelelor sociale.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au diferențe de opinie în bucătărie. Care este motivul pentru care actrița nu își dorește ca soțul său să o ajute la gătit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x