Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au plecat în vacanță. Ce imagini a postat celebra actriță în mediul online

Publicat pe 28.04.2022 la 12:41 Actualizat pe 28.04.2022 la 13:35

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au plecat în vacanță și au lăsat câteva fotografii în mediul online pentru a imortaliza momentele. Ce imagini a postat celebra actriță.

Özge Gürel poartă o rochie neagră fără mâneci, iar Serkan Çayoğlu poartă o cămașă albă și sacou negru

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, pe covorul roșu. 22 oct. 2019

Getty Images

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia. După ce au anunțat că se căsătoresc, internauții au stat cu sufletul la gură pentru a afla data exactă a evenimentului. Până atunci, cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță și au oferit imediat câteva mostre din multele momente inedite petrecute împreună.

Fosta colegă de platou a lui Can Yaman continuă să facă furori grație rolurilor sale din cele mai inedite seriale transmise în prezent.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au plecat în vacanță

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei romantice “ Kiraz Mevsimi”. Producția și-a avut premiera în iulie 2014 și ultimul episod a fost transmis în noiembrie 2015. De atunci, cei doi formează un cuplu solid, asta putând fi foarte ușor demonstrat prin multitudinea de fotografii și filmulețe pe care le-au arătat în mediul online.

Deși sunt cunoscuți ca fiind retrași în ceea ce privește viața lor personală, de data aceasta au făcut mai multe declarații în legătură cu cel mai important eveniment din viața lor.

“Începem să ne ocupăm de tot ceea ce trebuie.”, a dezvăluit Özge Gürel, conform Seriesturkish.com. Cea mai recentă postare i-a încântat pe fani. Dacă actrița a publicat o fotografie din mașină, bărbatul le-a arătat internauților o imagine emoționantă din vacanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Faptul că mi-ai dat șansa de a rămâne în viața ta este cel mai de preț bun al meu.”, a scris și Serkan Çayoğlu. Mai mult de șase mii de comentarii și peste 500 de mii de aprecieri au lăsat fanii în dreptul postării. Actorul a fost primul care i-a răspuns partenerei sale pe rețelele sociale.

Citește și: Eiza Gonzalez, răpitoare într-un pictorial de vis. Cum arată rochia în care a bifat o apariție magistrală

Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania. Cu toate acestea, se numără printre cei mai cunoscuți actori din Turcia, patria sa. A jucat de-a lungul timpului în nenumărate proiecte importante și a reușit să interpreteze roluri de excepție.

Cine este Serkan Çayoğlu, partenerul actriței Özge Gürel

Popular pentru rolurile sale în seriale precum “Kiraz Mevsimi”, „Yeni Hayat”, „Halka” și “Wolf” a reușit să-și câștige o întreagă armată de fani și pe rețelele sociale, acolo unde postează nenumărate fotografii și filmulețe. A confirmat relația de iubire cu Özge Gürel în anul 2015, iar de atunci cei doi continuă să-și demonstreze iubirea cu fiecare apariție.

Cât despre Özge Gürel, aceasta a crescut în orașuș Silivri, acolo unde a și terminat clasele liceale. A studiat economia în cadrul Universității Beykent, însă pasiunea pentru actoria a împiedicat-o să-și continue studiile.

Cariera actriței a început în anul 2010 cu un rol în serialul “„Kızım Nerede”. Ulterior a mai avut contribuții active în “Suleyman Magnificul”, Yaman” și Sezonul cireșelor”. Pe platourile de filmare ale serialului „Kiraz Mevsimi” și-a început relația de iubire cu Serkan Çayoğlu.

Citește și: Can Yaman surprinde cu o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Ce imagine a postat în plină anulare a filmelor sale

Deși este cunoscută ca actriță, Özge Gürel a demonstrat fanilor că are și talente muzicale. Videoclipul piese lansate de vedetă a reușit să strângă tot mai mulți urmăritori. Vedeta a fost în repetate rânduri partenera lui Can Yaman și a reușit întotdeauna să impresioneze publicul.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au plecat în vacanță. Ce imagini a postat celebra actriță în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x