Özge Gürel și-a schimbat complet look-ul și a postat mai multe imagini în mediul online. Actrița a încălțat o pereche de cizme din latex

Publicat pe 14.12.2022 la 14:16 Actualizat pe 14.12.2022 la 14:55

Özge Gürel și-a schimbat complet look-ul și a postat mai multe imagini în mediul online. Actrița a încălțat o pereche de cizme din latex.

Ozge Gurel poartă părul desprins și își ține mâna stângă la tâmplă

Özge Gürel și-a schimbat complet look-ul și a postat mai multe imagini în mediul online

Instagram

Özge Gürel surprinde cu cel mai recent proiect profesional. “Sipahi” este serialul ce o aduce pe vedeta din Turcia din nou în atenția fanilor. Cel mai mare susținător al său este chiar soțul, Serkan Çayoğlu. Acesta distribuit mai multe imagini cu vedeta pe pagina sa, fiind încântat de realizări profesionale ale acesteia.

Özge Gürel și-a schimbat complet look-ul și a postat mai multe imagini în mediul online

Serialul “Sipahi” o readuce pe Özge Gürel în fața telespectatorilor, iar vedeta continuă să fie activă atât pe micul ecran, cât și pe rețelele sociale. Aceasta s-a lăsat fotografiată recent cu o nouă schimbare de look. Părul vopsit negru și paltonul lung au reușit să distrugă imaginea de fată cuminte pe care și-a creat-o de-a lungul timpului. Cu peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, continuă să impresioneze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești foarte frumoasă”, “Frumoasă atât în interior cât și în exterior”, „Iconică”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Aceasta joacă alături de Kaan Yıldırım și Kerem Alışık în cel mai nou proiect profesional lansat recent în Turcia. După o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, vedeta a revenit cu un nou personaj, de data aceasta departe de poveștile romantice pe care le-a prezentat. Serialul prezintă povestea unei agenții inteligente, “este o reflecție a țării în care trăiesc”.

“Îmi place să văd că drumul tău continuă în acest sens”, a scris Serkan Çayoğlu. Suportul pe care acesta i l-a arătat partenerei sale a reușit să-i încânte pe fani. Născută pe 5 februarie 1987 în Istanbul, Özge Gürel a reușit să atragă atenția pentru prima oară în serialul “Mr. Wrong”. Alături de Can Yaman a devenit o vedetă de rang internațional. Departe de platourile de filmare timp de 2 ani, aceasta a revenit pe micile ecrane în “Sipahi”. Toți cei care au reușit să o urmărească s-au arătat impresionați de faptul că a ținut să poarte jihab.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au căsătorit în stil italian

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi s-au căsătorit în Italia, într-un castel din secolul al XIX-lea. Evenimentul a avut loc în Negrar, Valpolicella, acolo unde s-a desfășurat povestea epică dintre Romeo și Julieta. Printre invitați s-au numărat și nume importante precum Pelin Karahan, Ahmet Kural, Aybüke Pusat, Nihal Işıksaçan și Zuhal Acar.

Și-au spus “DA” în fața a peste 50 de invitați. Cei doi s-au cunoscut în 2014 în timpul unor filmări. Pentru dansul mirilor cei doi au ales melodia “Love” de la Nat King Cole. Îndrăgostiții au făcut donații consistente pentru copiii cu probleme medicale și psihologice din Turcia. Cele două rochii de mireasă ale actriței au fost create de Galia Lahav și Vakko Couture. Fotografiile postate în cadrul evenimentului au strâns peste 8 mii de comentarii și mult mai multe aprecieri. Internauții au rămas fără doar și poate impresionați de simplitatea de care a dat dovadă actrița. Machiajul a reușit să-i lase la vedere frumusețea naturală.

În articolul

Özge Gürel și-a schimbat complet look-ul și a postat mai multe imagini în mediul online. Actrița a încălțat o pereche de cizme din latex

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x