Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă. Vedeta nu uită de ochelarii de soare și căciulă

Publicat pe 23.12.2022 la 09:52 Actualizat pe 23.12.2022 la 10:54

Ozge Gurel surprinde cu o ținută de iarnă. Vedeta nu uită de ochelarii de soare și căciulă și își surprinde fanii din mediul online.

Ozge Gurel poartă părul desprins și își ține mâna stângă la tâmplă

Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă

Happy Channel

Özge Gürel este una dintre cele mai apreciat actrițe din Turcia. S-a născut Istanbul însă a locuit în Silivri până la finalizarea studiilor liceale. Acum formează un cuplu cu Serkan Cayoglu, mai precis cei doi s-au căsătorit în 2022. S-a născut pe 5 februarie 1987 și are 1.63 m înălțime.

Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă

Cu peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, faimoasa vedetă din Turcia a postat până acum peste 500 de fotografii și filmulețe. Recent, aceasta a lăsat pentru fani săi o imagine în care apare îmbrăcată într-o ținută de iarnă. O geacă de culoare maro, fes și ochelari de soare au ținut să-i completeze outfit-ul. Actrița care a jucat alături de Can Yaman este implicată acum într-un alt proiect profesional, “Sipahi”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de Kaan Yıldırım, colegul său de platou, aceasta a vorbit despre cel mai recent rol al său. În cadrul “Sunday surprise”, Özge Gürel a oferit cel mai recent interviu. Actrița și-a purtat părul brunet desprins, cu o coadă în vârful capului. S-a arătat fericită alături de Kaan.

“Foarte bune comentarii a avut primul episod. Sincer, am fost foarte fericit că a fost urmărit, deci este totul foarte plăcut. Cred că este un început bun, sperăm să rămână așa.”, a transmis actorul. În ceea ce o privește pe Özge Gürel aceasta a spus că “poate fi o atracție către personaje în viitor”. Kaan Yıldırım a vorbit despre familia sa, mai precis despre nepotul său, cel care i-a arătat o nouă față a lumii.

“S-a născut pentru a fi soarele din viața noastră.”, a spus acesta, arată Haberturk.com. Cât despre Özge Gürel, aceasta s-a arătat emoționată atunci când a venit vorba despre partenerul său, Serkan Çayoğlu.

“Îmi place foarte mult, mereu am spus că această relație nu ne-a transformat iubirea într-o rutină. Suntem foarte îndrăgostiți, continuăm să ne iubim. Sunt foarte fericită când îl văd pe Serkan în fiecare dimineață, mereu. Dacă nu e acasă și urmează să vină, sunt din nou fericită. Poate că asta a făcut relația să dureze mult. Suntem foarte buni prieteni și totul merge bine.”, a mărturisit vedeta din Turcia. La sfârșitul interviului, Kaan Yıldırım a fost surprins cu o celebrare chiar de ziua sa de naștere pe 24 decembrie.

Fanii actriței Özge Gürel, îngrijorați de noile scene prezentate în serialul “Sipahi”

Sunt foarte multe scene care au reușit să-i surprindă pe telespectatori. Printre acestea, se numără și acelea în care Özge Gürel poartă o armă.

“A fost un proces întreg în care m-am antrenat. Am trecut printr-un antrenament riguros timp de o lună. Scenele mele de acțiune sunt foarte periculoase pentru mine și pentru ceilalți.”, a spus aceasta. De altfel, a subliniat că a existat o perioadă în care a suferit o accidentare.

“Devin uneori foarte nervoasă și uneori tind să mă lovesc foarte rău. Nimeni nu crede că mâna mea e grea. Am filmat o scenă și i-am spus colegului meu că nu mai dețin controlul, mâna mea este foarte grea. Nu a fost convins până nu l-am lovit din greșeală.”, a spus vedeta.

În articolul

Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă. Vedeta nu uită de ochelarii de soare și căciulă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x